Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

anneni mi yoksa babanı mı seviyorsun sorusu

bu soruyu mevlana'ya yöneltmişler ve o da şu cevabı vermiş:

- kuşun kanatlarından birini kessen uçabilir mi ?

24.10.2022 21:13
  1. bozkurt ulumasını tüm dünyaya duyurmak istiyorum

    turancı bir milletvekilinin temennilerinden biridir.

     
  2. Uyumadan önce telefonu eline almak

    yatmadan önce son bir kez olsun internete, instagrama, facebook ve whatsapp'a göz atmak amacıyla yapılan eylemdir. Bazen uykunuz ağır basar elinizde telefonla uyuyakalırsınız. Uzun süreli bakarsanız uykunuz kaçar. genelde ergenlerin ve gençlerin yaptığı bu davranış cep telefonlarının artık insana kardeş gibi yakın olduklarını göstermektedir. yatmadan telefona gösterdiğimiz bu ilgiyi kardeşimize bile göstermeyiz dikkat ederseniz.

     
  3. güneş enerjisi

    içinde bulunduğumuz yüzyılda önemi iyice artan güneş ışıklarıyla elde edilen enerji türüdür. Yenilenebilir ve gidersiz olması nedeniyle maliyetsiz enerji üretimine yardımcı olmaktadır. güneş enerjisini değerlendiren çok sayıda ülke vardır. evlerin ve binaların çatılarına ve yüksek yerlere yerleştirilen güneş enerjisi panelleriyle depolanan güneş enerjisi sonradan elektrik enerjisine çevirilebilmektedir. japonya, amerika, çin ve daha bir çok dünya ülkesinde günlük hayatta tasarruf etme yönünden faydası bulunan güneş enerjisi tüm dünyaya yayılmaktadır.

     
  4. ahmet kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası verilmesi

    eşi olan şarkıcı sılaya uyguladığı şiddet gerekçesiyle hakkında dava açılan ahmet kural'a mahkemenin layık gördüğü cezadır.

     
  5. kara kedi görünce saçını çekmek

    uğursuzluk getireceğine inanılan gereksiz ve anlamsız hurafelerden biridir. kedinin suçu ne ? kara renkli olmak mı ? diye insanı düşündüren boş inanıştır.