Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. memurlar.net mobil uygulamada sözlüğün olmaması

    an itibarıyla memurlar.net mobil uygulamasına güncelleme geldi. tasarımı gene değişmiş ama ne yazık ki gene sözlük yok. olsa şaşardık. ve her zaman ki gibi vasat tasarımla karşımızda. dandik yazılımcıların yapacağı iş anca bu kadar olur dediğimdir.

     
    (Bkz: adnan bilgen)
  2. Denizli
     
    (Bkz: bale şeytan ocağı tiyatro şeytan yuvası)
  3. Denizli

    akp'li belediye tarafından yönetilen bahtsız ilimiz. yol yaptık diyorlar ya. hah işte gelin görün o yolları. 1 haftaya kalmaz arabanızın ön takımı sizlere ömür. geçenlerde #18u8 nolu entryde de aynı şeyi dile getirdim. gelin görün arkadaş. ön takım nasıl bozulur öğrenin. başkanların nasıl para yediğini falan görün. hepsinin altında çakarlı son model araçlar. klasik akp zihniyeti. 2014 yılındaki yerel seçimlerde büyük şehir oldu. pamukkale (o yedi harikadan biri olan yer değil orası sheriff bölgesi orası ayrı), merkezefendi ve denizli merkez olarak üçe bölündü. 2 tane kaymakam 1 tane vali atandı. ama ne hikmetse ilçe jandarma komuntanlıkları ve ilçe emniyet müdürlükleri yok. pamukkale ilçesinde oturuyorsanız küfür nasıl icat edilir yollardan gide gele gide gele öğrenebilirsiniz. merkezefendi başkanı biraz daha iyi en azından yol yaptık lafını gerçekleştiriyor yol yapıyor tamam dandik mandik ama yol yoldur bir parmak bal çalıyorlar vatandaşta yiyor. merkeze bakan başkan hazretleri büyük proje yapıyoruz ayağına şehrin içine etti yandaşlara peşkeş çektiler yaptıkları projelerde bir işe yarasa bari üçgen projesi ve alt geçit projeleri hariç adam akıllı bir şey yok. o da ne kadar güvenilir bilinmez. pamukkale belediyesi skandal kitap dağıttı. belediye başkanı doncu gürlesin hazretleri kadını dövün diye kitap dağıttı evli çiftlere. askeriye şehrin göbeğinde. kocaman araziye sahip. taşındı taşınacak dediler tık yok. en son oraya da yol yapıyorlar genişletme çalışması. yol falan dedim trafiği de berbattır. kimse kimseye yol vermez. kurallara uyan zaten yok. sırf bu yüzden meslektaşım bölge trafik müdürüyle baya tartıştık. aklımla alay ediyor. neymiş denizli ödül almış trafik konusunda. birinci seçilmiş. güler misin ağlar mısın. trafik polisi çalışmıyor ki arkadaş. birde trafikçilere bmw verdi yandaş iş adamları. ona rağmen yatış. araba kullanmaktan soğursunuz. trafik bilinci, saygısı falan yok. tepene çıkıyorlar. kırmızı da geçen var. yol verme falan zaten yok. istanbul'da bile bu kadar linç edilen bir trafik görmedim ben. toplu taşımaya hiç girmiyorum. kısaca akp yönetiminin elinde son 15 yılda çığrından çıkmış bir ilimizdir denizli. eski halinden eser yok şimdi inanmayan hayatında bir kere olsun gelsin kalsın şurada 1 hafta - 10 gün anlar dediğimdir.

     
    (Bkz: sen kadını dövdükçe o seni daha çok isteyecek)(Bkz: pamukkale belediyesi'nin dağıttığı kitap)
  4. sigaraya yeniden başlamak

    eğer sigarayı ciğere çekmiyorsa yani puro gibi sadece dumanı ağızda gezdirip üfleyerek içiyorsa bağımlılık yapmayacağı için yeniden başlamış da olmayacak olan kişinin yapması durumda arafta olduğunu gösteren durumdur.

     
  5. futbol sevmeyen erkek

    benimdir. hayatımda hiç oynamadım, izlemedim de. öyle 11 kişi bir topu peşinde koşuyor diyenlerden değilim tabi. sarmıyor hepsi bu. sevmek zorunda değiliz. yalnız takımı uğruna adam yaralayıp, öldürenlerin nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlayabilmiş değilim. parayı götüren futbolcular cebinde beş kuruş parası yok borç gırtlağa dayanmış tuttuğu takım uğruna adam öldürüyor. futbolcular bile takımına o kadar değer vermezken sen hangi akla ve mantığa bunu yapıyorsun anlamak güç. futbolculara biraz fazla para ver bugün oradaysa yarın burada oluverir. açlıktan ağzı kokuyor takımı için kavga ediyor, adam öldürüyor, yaralıyor, olmadık polemiklere giriyor. efendi gibi izle git sevmenin de bir dozu vardır. futbolu teröre çevirmek mantıksız. tabi birde futbol sevmeyen erkek erkek değildir deyip yerden yere vuranlar, aklınca laf sokanlar, küçük düşürmeye çalışanlar, hakaret edenler vs. var. esas onlara acıyorum. her kadın kadındır belki ama her erkek adam değildir. adam olmak başka erkek olmak başka dediğimdir.