Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

askerliğini yapmış yazar. aktroller gibi bedelli yapıp klavyeden vatan kurtarmıyor siz ona bakın.

18.06.2018 20:47
  1. jandarma

    yenilenen masmavi üniformalarıyla dikkatleri üzerine toplayan türkiye'nin %97'sinden sorumlu seksi zatı şahane kolluk kuvvetleri.

     
  2. çocuğu oğlak burcu olmasın diye kürtaj olmak isteyen anne

    insan dışı varlık olan anne türü.

     
  3. solculuk

    güncel tanım ile; tayyibi tanrı ve peygamber ilan eden bir takım yandaşların kendilerinden olmayan herkesi vatan haini terörist ilan ederken kullandıkları kelime. utanmasalar ki utanmaz kendileri tayyibe karşı gelen herkesi öldürecekler ama sorsanız dört dörtlük müslüman kendileri zaten bebek katilleriyle masaya oturan ve fetö denilen bunağa ki o zamanlar muhterem hoca efendiydi ne olsun gel ne istediniz de vermedik diyen bunlar değil solculardı. 16 yıldır ülkeyi ismet inönü yönetiyor. tayyip için ölürüm de öldürürüm de diyecekler neredeyse. emniyet müdürü şehit oldu çocuğu tayyibe yan baktı diye sosyal medyada linç ettiler. işte bunların zihniyeti bu. bedelli gelsin diye yalvaran korkudan askere bile gidemeyen ama klavyede destan yazan önüne geleni vatan hainliği ile suçlayan zavallılar sürüsü. hain arıyorsan aynaya bakacaksın.

     
  4. her söze muhalif arkadaş

    akp fanatiklerinin saldırdığı başlıktır.

     
  5. solculuk

    sol el ve ayakla her şeyi yapabilmektir. mesela sol ile silah kullanabilir misiniz? sol ayakla muazzam bir futbol maçı yapabilir misiniz? dediğimdir. (gülücük)