Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. açık kapı bırakmak

    akp'nin ittifak için sp'ye yaptığı eylem.

     
  2. fikirlere kurşun işlemez

    efsane v for vendetta repliğidir.

     
  3. Minima Moralia

    güç sahibi olmanın 48 yasası adlı baş yapıtlardan olan kitapla aynı değer de olabilecek şaheserdir. felsefeye ilgi duyanlar bu kitabı mutlaka okumalıdır ama yılda bir kitabı bile bitirmekten aciz olan afrika kıtasından bile okuma oranı düşük bir ülkede bu kitabı kaç kişi okumuştur o da ayrı soru dediğimdir.

     
  4. Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

    nefes aldığın ve yaşadığın hayata ev sahipliği yapan dünya kuralları şeytanın belirlediği dünyadır. ve sen bu dünyaya gözlerini açtığında ya şeytanın kurallarına göre oynayan birilerinin evladı olarak dünyaya gelirsin ya da bunların karşısında duran o kurallara uymayıp kendi kurallarını çizen bireylerin evladı olarak. ve bu dünyanın kuralı ise şudur ya şeytanın kurallarına göre oynar rahat bir yaşam sürerek dünyanın hareketine yön verirsin ya da kendi çizdiğin yolda bunlara karşı kendi doğrularını belirleyip savaşırsın kazanırsan kalırsın kaybedersen yok olursun. ve dünyaya gelirken hangi tarafta olacağın şansı sana verilmez. seçme hakkın yoktur. ancak daha sonra taraf değiştirebilirsin. o da başarabilirsen. yanlışlar üzerine kurulu, inanılmaz derecede hasta insanlar tarafından yönetilen bir dünyada ve ülkede ne kadar doğru yaşanabilir sorusu ise hep cevapsız ya da kısmen verilen cevaplarla kalacak ama asla kesin ve net doğru cevap ta ki kıyamete kadar bulunamayacaktır dediğimdir.

     
  5. tesel-ya

    tanıdığımın kankası olan muhalif yazarları destekleyen muhtemelen kendisi de muhalif olan ve iyi birine benzeyen fazla tanımadığım yazar.