Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

eş ile anne arasında denge kurmak

ben gibi yalnızları ilgilendirmeyen konudur. tek geldin tek gebereceksin bilader ne yapacaksın bu dünyada evlenip böyle pislik dolu bir dünyaya çocuk getirip. bırak dünyanın sonu gelsin batsın dünya bitsin rüya dediğim mesele.

18.06.2018 18:01
  1. 4 ekim 2016 12801 polisin açığa alınması

    ne zaman iade olacak bu vatan evlatları alo kime diyoruz dediğim başlık.

     
  2. Entry düzenleme

    3 dakika sınırlamasının tamamen kaldırılması gereken uygulama. ben 99 yılında girdiğim entry'i 2018 yılında düzenleyebiliyorum diğer sözlüklerde. ama buraya gelince 3 dakika veriyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş. onu geçtim forumlarda düzenleme seçeneği hiç verilmiyor. bir forumda mesaj düzenleme seçeneği nasıl olmaz? yıl oldu 2018. silme olayı zaten hiç yok. herhalde sözlük içinde ''buna şükredin forumda hiç yok, burada sınırlı olsa da var, onu da kaldırırız hiç düzenleyemezsiniz'' demeye getiren bir zihniyet hakim. orta çağ meraklısı sanırım bu sitenin sahibi arkadaş. düzenlemeden nefret ediyor. hayatı düzenlemeden ciddi etkilenmiş düzenleme seçeneği vermiyor verirse de ben ne dersem o işine gelirse mantığıyla iş yapıyor. tam cinnetlik mevzu bu konuda öfkem hiç bitmeyecek ettiğinizi bulun inşallah dediğimdir.

     
  3. cuma hutbesinde atatürk'ün isminin olmaması

    sözcüyse yalandır diyen kökten dinci terör örgütü hayranı bazılarının atatürk düşmanlığını belli eden entry girdiği başlık. sonunuz atatürk'ten olacak merak etmeyin korkunun ecele faydası yok dediğimdir.

     
    (Bkz: sözcüyse yalandır)
  4. 3 nokta

    idal'ın kural dışı başlıklara bırakıp ''hop hemşehrim yanlış giden bir şeyler var notumu aldım sonra geri döneceğim'' demek istediği meşhur noktalama işareti ve ya simge.

     
  5. sheriff

    kötü insanlara kötü şeyler yapan sıradan bir kanun adamı.