Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

eş ile anne arasında denge kurmak

ben gibi yalnızları ilgilendirmeyen konudur. tek geldin tek gebereceksin bilader ne yapacaksın bu dünyada evlenip böyle pislik dolu bir dünyaya çocuk getirip. bırak dünyanın sonu gelsin batsın dünya bitsin rüya dediğim mesele.

18.06.2018 18:01
  1. paran mı var derdin var

    spoiler

    şahan zengin adam repliğini akıllara getiren teselli cümlesi.

     
  2. geminin yalıya çarpması

    görüntülerden ve telsiz konuşmalarından anladığımız kadarıyla kaza geliyorum demiş ama ne yazık ki çarpmaya engel olunamamış. tek teselli can kaybının olmaması ve kimsenin yara almadan kurtulması dediğimdir.

     
  3. ekonomik kriz

    mehmet şimşeğin konferansta ağzından kaçırdığı söylem. akabinde tayyip reyiz sen misin o deyip bunu bir güzel patakladı. garibim hakkında istifa söylentileri yayıldı. kendisi açıklama yaptı ama yalan ve ya yanlış demedi şimdilik görevimin başındayım reyiz ne zaman tekmeyi basarsa o zaman gideceğim demeye getirdi dediğim kriz içinde kriz olayı. gerek ekonomistler, gerek fox ana habere konu olan ekonomi uzmanları, gerek ekonomi yazarları ve gazeteciler ve gerekse fatih portakal'da her zaman söyler ekonomide zor günler göreceğiz gibi mevcut harcamalarınızı ona göre yapın zarar etmeyin ayağınızı yorganınıza göre uzatın vs. diye. ama sadece kriz de değil her zaman gereksiz para harcamaktan kaçınmalı tasarruflu ve tutumlu olmalı ihtiyacımız neyse onu almalı ihtiyaç dışında para harcamaktan kaçınmalıyız. dikkat etmek şart dediğimdir.

     
    (Bkz: hayaldi gerçek oldu)(Bkz: narsist)(Bkz: diktatör)(Bkz: Diktatör Erdoğan)
  4. erkeğin yanında cüzdana ihtiyacınız olmaz

    tabi erkekler amerikan doları basıyor arka ceplerinde ufak bir para fabrikası çalıştırıyorlar nereden bildiniz ya inanamıyorum kaç senedir saklıyorum tüh ya ifşa ettiniz şimdi oldu mu dediğim saçma sapan alakasız açıklama.

     
  5. memurlar netteki reklamlar

    opera tarayıcı ile çözülebilecek durum. kendi vpnsi ve reklam engelleyicisi muazzam çalışıyor üstelik diğer tarayıcılara oranla daha az ram tüketiyor her yönden iyi dediğimdir.