Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. microoop

    dün gece beraber sözlükte devriye attığımız yazar. jet hızında ekip arabası kullanıyor mübarek bir ara radara gireceğiz kendimize ceza keseceğiz sandım desem yeridir.

     
    (Bkz: gülücük)(Bkz: tebessüm)
  2. windows 10

    ücretsiz hakkım olan ama yüklemediğim işletim sistemi. ben 8.1 ile mutluyum sürekli bildirim geldi yükleyin yükleyin diye ilk çıktığı zamanlarda. ben yüklemedim tabi. süresi doldu geçti gitti. 8.1 iş görüyor. 10'a gerek yok. iyice oturunca satın alabilirim dediğimdir.

     
  3. dindar gençler arasında deizm ve ateizmin hızla yayılması

    sadece türkiye'yi değil dünyayı ilgilendiren durumdur. bir yandan iyi bir yandan kötüdür. çünkü türkiye'deki islamiyet (gerçek islamiyet) yıkılırsa diğer bütün islamiyet ülkeleri de çöker. hal böyle olunca ne olur diyeceksin sevgili din kardeşim şu olacak tabi ki üçüncü dünya savaşını başlatıp hepinizi tek din ve tek devlet altında toplayacağız. istediğimizi yapacağız. ve siz (siyasi islamcılar ve buna destek olan diğer din mensupları) bu seferde tükürdüğünüzü yalayacak keşke gerçek islam ve ya bir başka din olsaydı laf etmeseydik diyeceksiniz tabi iş işten geçmiş olacak. biri de demiş satanistlerle islamiyet aynı. güler misin ağlar mısın. dünyayı siyonizm siyasi islamla birlikte yönetiyor. yav arkadaş yıldım bıktım laf anlatmaktan ne haliniz varsa görün emi yeter be mezarda tahtaya vurduğunuz da uyanırsınız atın fava bekleyin şu türkiye bir düşsün kan gövdeyi götürsün bakalım kim haklı çıkacak dediğimdir.

    tanım: siyasi islam ve sonuçları.

     
  4. dindar gençler arasında deizm ve ateizmin hızla yayılması

    spoiler

    duayen gazeteci ve yazar, akp yandaşlarının korkulu rüyası, yılmaz özdil'in 8 nisan 2018 tarihli deizim başlıklı köşe yazısında mükemmel bir şekilde anlattığı olaydır. yazı mutlaka okunmalı spoilerden tıkla git dediğimdir.

     
    (Bkz: deizm)
  5. deizm

    spoiler

    duayen gazeteci ve yazar, akp yandaşlarının korkulu rüyası, yılmaz özdil'in 8 nisan 2018 tarihli köşe yazısının başlığıdır. yazı mutlaka okunmalı spoilerden tıkla git dediğimdir.

     
    (Bkz: dindar gençler arasında deizm ve ateizmin hızla yayılması)