Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. teyze kızı amca kızı hala kızı hepsi caiz

    akp döneminde gerçekleşmiş tipik siyasi siyasal islam söylemi. halk cahil olunca tabi. her tv'de konuşanı bir halt sanıyor. halbuki o diktörtgen kutu dünyadaki en etkili hiphoz aracıdır. hal böyle olunca adam öldürmek caiz desek alkış tutacak ıq seviyesi olmayan sayın ahalimiz mevcut yapacak bir şey yok. eğitim tek yol onu da uygulayan yok. mevcut yönetim cahil halk seviyor.

     
  2. yasak olan bölgeye girme isteği

    51.bölge ve komplo teorilerini akıllara getirebilecek olan başlık.

     
  3. meral akşener

    akp ve yandaşlarının korkulu rüyasıdır. 15'ler olayına çıldırdılar. bu kadar korkak ve namertler işte dediğimdir.

     
  4. tayyip size müstahak

    bana 100 bin imza gelirse sorun yok ama gelmezse ülke beterin beterini yaşasın ben battım herkes batsın kafasıyla yapılan talihsiz açıklama. tayyipten farkı olmadığını göstermiş arkadaş dakika bir gol bir yapmış. gerçi bu millet akıllanmaz o yüzden başına gelenleri hak eder etmeye ancak arada biz gibi aklı başında yurttaşlarda kaynamakta ve nasibini almakta ne yazık ki dediğimdir.

     
  5. ahmet şık

    spoiler

    hdp'den milletvekili aday adayı olduğu iddia edilen cesur, mert, korkusuz gazetecidir. kendisini sevmem ama muhaliflik konusunda çoğu düşüncesiyle hem fikir olduğum bir isimdir. hdp'den adaylığı doğruysa bu düşüncesine katılmıyorum. bu konuda aynı düşünce ve fikir de değilim. hdp bana göre teröristtir. akp'den farksızdır. zaten ikisi güzel kanka oldular zamanında. tıpkı fetöyle oldukları gibi. ancak hakkını yemem. bazı fikirlerinde ve düşüncelerinde ters düşmemiz onu övmeyeceğim anlamına gelmez. yeri gelir överim yeri gelir eleştiririm ki normali de budur. hdp konusunda eleştiriyorum hükümete yaptığı muhalefeti övüyorum. çünkü hep yerinde ve tam nokta atışı muhalefet yapmış kalemi ve lafları güçlü gazetecidir.