Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. türkiye ekonomisinin yüzde 7.4 büyümesi

    çok fena büyüdük sormayın dedirten başlık. mesela ben 3 ferrari, 5 mercedes, 8 bmw, 3 tanesi saray 3 tanesi villa gerisi apartman olmak üzere toplamda 100 tane lüks ev aldım, yeni jet uçağı aldım 5 tane vip helikopterim var 4 adet lüks yat aldım 2 si motorlu diğerleri yelkenli vs. servetime servet kattım. kıskanç avrupa kudur.

     
    (Bkz: avrupa bizi kıskanıyor)
  2. erdoğan'ın iftar davetinde diğer masalarla arasında şerit olması
     
    (Bkz: avrupa bizi kıskanıyor)
  3. kandilde alkollüsün bir de sedye mi istiyorsun

    insanlar ne zaman içip içmeyeceğini sanamı soracak? sen tanrı mısın? evreni ve dünyayı sen mi yarattın? ya da ölünce o adamın hesabını senden mi soracaklar? bu neyin kafası arkadaş bence hasta değil hemşire alkollü öyle ki kendini tanrı zannetmiş dedirten mevzu.

     
  4. kenan sofuoğlu

    tayyibin emriyle spor hayatını sonlandırıp siyasete atılan şahıs. bu korku nedir arkadaş ya. ulan bizde o kadar kurşun yedik, ailemiz tehdit edildi, vurduk vurulduk kanımız döküldü, tehdit aldık halen alıyoruz ama kimsenin adamı olmadık yalakalardan da olmadık canımızı koyduk ortaya direndik teslim olmadık bu adamı iki tehdit ettiler hemen yelkenler suya indi böyle savaşçı olmaz bilader bu bildiğin namertliktir kimse kusura bakmasın. bir insanda karakter namus şeref haysiyet varsa yalaka olmaz savaşır korkmaz canını koyar ortaya ya ölür ya da kazanır bu kadar basit. unutmayın cesaret dünyada taklit edilemeyen tek şeydir.

     
  5. kandil mesajı

    2015 yılında açılıp kaderine terk edilmiş gariban başlık. ilginç olan başlığı açan kişi halen yazar ama faal değil 20.05.2015 15:39 son işlem tarihi olarak sessizce sözlükten ayrılmış.