Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. sivil öldürecek olsak cihangir'den etiler'den başlarız

    daha önce yılmaz özdil'e canlı yayından ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğunda bir şey olmayan ama başlıktaki cümleyi kurunca hakkında jet hızında soruşturma başlatılan ahmet keser adlı vatan haininin saçma sapan skandal ifadesidir.

     
  2. baharat,ketçap ve kahve şehvet uyandırır

    akp zihniyetine sahip oy kaybına ve tepkilere neden olduğu için hakkında jet hızında soruşturma başlatılan nurettin yıldız isimli bütün dinlere hakaret eden insan dışı varlığın yaptığı saçma sapan açıklamadır.

     
  3. suudi prensin türkiye'yi terör örgütleriyle aynı kefeye koyması

    spoiler

    duayan gazeteci ve yazar yılmaz özdil'in 9 mart 2018 tarihli şeytan üçgeni adlı köşe yazısında en ufak detayına kadar anlattığı olaydır. yazıyı mutlaka okumalısınız dediğimdir. tabi yandaşlar gene okumayacaktır ne de olsa onlara göre sözcü hain, sözcü fötöcü, sözcü yalancı. siz gidin a haber izleyin sizi biz nasılsa bir gecede cahil bıraktık siz ne anlarsınız. yazıya spoilerden ulaşabilirsiniz dediğimdir.

     
  4. onların uzay aracı varsa bizim de allah'ımız var

    haşa allah sanki babasının oğluymuş ya da kendine özelmiş sadece kendine çalışırmış gibi yapılan ve bizi dünyaya rezil eden saçma sapan açıklamadır. senin allah'ın var da suriye'de doğu guta'da ölen sivillerin yok mu ondan mı ölüyorlar dediğimdir.

     
  5. şimdi iyiyiz tayyip erdoğan'dan sonra ne olacak

    ülke çok daha iyi bir yere gelecek kuşkusuz peki o arada sen ne yapacaksın bilalciğim ülkeyi terk edip abin burak ve kankan bülent yıldırım ile birlikte las vegas'da kumar mı oynayacaksın dediğim başlık.