Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. mehmed bir cihan fatihi

    kenan imzirzalıoğlunun setinde terör estirdiği dizi. yönetmeni görevden aldırmış, settekileri azarlamış, bölüm başı 350 bin lira istemiştir. hatta setteki ışıkçı vb. diğer çalışanların parası ödenememiş daha sonra yapımcılar araya girerek ücretlerini ödemiş vs. ayrıca dizinin ilk bölümü beğenilmemiş milyon liralar çöp olmuş bölüm tekrar çekilmiştir. son olarak reytinglerde de çakıldığı söyleniyor ama günü değişirse tutması muhtemel dizidir.

     
  2. Şahsiyet

    bana mesleğimi özleten ve dördüncü bölümünü merakla beklediğim dizi. acaba devamı ne zaman yayınlanacak? net bilgi veren yok dediğimdir.

     
  3. deli akıl
     
    (Bkz: ben)
  4. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

    bizim sayın ahalimizin yaptığı eylem. hepsi de bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında. şeytan bile bunların yüzüne tükürmüş benim mesleğimi çaldınız falan diye tartışmışlar. şeytan bunlara bir koymuş bunlar türkiye'den kenya'ya yarım saatte varmışlar. geçen gün denk geldim kendilerine bir şekilde yurda geri dönmüşler. reyiz uçağını mı yollamış ne yapmış öyle bir şeyler. kedi kesiyorlardı. mangal yakmışlar. rakı kedi yapacağız filan konuşuyorlardı. o kadar insan ihraç banane bu onların sorunu isterlerse anıtkabiri yıkıp yerine rezidans diksinler gene de umrumuz da değil memlekete yunan bayrağı dikseler gene umrumuz da değil sülalemize tecavüz etseler gene umrumuz da değil falan bir şeyler diyorlardı. hepsi de akp'ye oy veriyormuş. koyu reyizciler. zaten bunları kenya'dan alması için uçağını yollayan da bizim reyizmiş az önce dediğim gibi. afiyet şeker olsun diyerek yoluma devam ettim sonra ne oldu bilmiyorum dediğimdir.

     
  5. cuma kutsal bir gün değildir

    yalandır. her cuma med ve sup ile birlikte şam'da namaz kılıyoruz. inanmayan esad'a sorsun. bunlar bir takım kıskanç avrupalıların bize attığı iftiralardır. hamdolsun 3 saatte şam'a varırız namazımızı kılar selahattin eyyübi türbesinde fatihamızı okuruz.