Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. ekşi sözlük

    ilk açıldığı zamandan (15 şubat 1999) beri yazar olduğum platform. ama son yıllarda raydan çıktı. özellikle yandaş yazar kitlesi ve de küfür, hakaretin serbest olması gibi hoş olmayan şeyler soğumanıza neden olabilir. haricinde nezih bir ortamdır. dünyanın her yerinden ve her meslekten insan yazıyor hemen hemen. çoğunluğu türk tabi ki. tavsiye edilir. yazar olmak için birazcık vakit ayırmanız elzemdir.

     
  2. 05.04.2018 eskişehir osmangazi üniversitesinde silahlı saldırı

    saldırgan hakkında çeşitli iddiaların dolaştığı üzücü ve düşündürücü katliam. türkiye insanlığını kaybetti. insanlığını kaybeden bir ülke vatan toprakları dahil her şeyini kaybetmeye mahkumdur. bir doçent tarafından saldırganın gerçek ve tescilli fetöcü olduğu, defalarca şikayet edildiğini ama işlem yapılmadığını, rektörlük ve üniversite yönetimi tarafından korunduğu vs. söyleniyor. bunu söyleyen doçentin iddiaları oldukça vahim ve şaşırmıyorum çünkü gerçek fetöcülerin korunduğunu bal gibi biliyorum. bunları koruyup alakasız bir sürü atatürkçü öğretim görevlisi ihraç edilmiştir. rektör ise doçentin iddialarına henüz sessiz sadece saldırganın öldürdüklerini fetöcü olmakla suçladığını ve kendisininde fetöden soruşturulduğunu ve aktif görevde olduğunu söylüyor. şunu da eklemek gerek sivillere mermi hakkı 200'den 1000'e yükseltildi. biz polislerin bile 200 hakkı var onuda alamıyoruz. birde silahlanmayla ilgili önerge yine iktidar tarafından reddedildi. ne bekliyoruz bu olaylar daha da artmasın ona dua edin dediğim başlık.

     
  3. berberkemal

    paralı tetikçi. derdi imanı akp'yi ölümüne savunmak. saraya baş danışman olma hayalleri kuran ama gerçekte o sarayın kapısından içeri bile giremeyecek zavallı şahsiyet.

     
  4. dindar gençler arasında deizm ve ateizmin hızla yayılması

    1989 yılından beri hep derim böyle giderse bu ülkenin yüzde doksanı ya deist olacak ya ateist diye. inanmazlar. bak ne oldu şimdi dediğim başlık.

     
  5. Münbiçi dolaşıpta gelmek

    yanlış söylemiş. 3 saatte şam'a varırız namazımızı kılar oradan da türbede fatiha okuruz demesi lazımdı mermiye kafa atınca tabi hedefi şaşırmış dediğim olay.