Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. 26 nisan 2017 9103 polisin açığa alınması

    fetö ile bağı olduğu iddia edilen polislerin görevden uzaklaştırılması olayıdır. 2 yıla yakın bir süre geçmesine rağmen çok az bir kısmı ihraç edilmiş geri kalanlar halen işlem görmeden kurbanlık koyun gibi beklemektedir. kumpas ihtimali yüksek dediğimdir.

     
  2. 15 temmuz darbe girişimi

    2 yıla yakın bir süre geçmesine rağmen halen soru işaretleri bulunan ve gerçek failleri halen ortaya çıkmayan herkesin topu bir birine attığı hain darbe girişimidir. gerçekler bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır dediğimdir.

     
  3. emniyet müdürü fahri küçük

    spoiler

    bir dönem birlikte çalıştığım türkiye cumhuriyeti tarihinin en iyi emniyet müdürleri listesine ve sıfatına layık eski 2. sınıf emniyet müdürüdür. vatandaşa olan özeni ve uyuşturucu ile olan mücadelesi iktidar yalakası üst rütbelilere battığı için görevi bırakmaya zorlanmış ve istifa ederek emekliye ayrılmıştır. gitmeden önce cumhurbaşkanına zehir zemberek sözler içeren her baba yiğidin yapmaya cesaret edemeyeceği mektubu yazarak emekliye ayrılmıştır. en son görev yeri zonguldak ereğli ilçesidir. ilçedeki vatandaşlar durumu protesto etmiş görevine geri dönmesini, iade edilmesini istemiş bu vatan sever, iktidara yalakalık yapmayı değil de vatanına ve milletine özen göstermeyi kendine adamış emniyet müdürüne sahip çıkmışlardır. ancak çabalar sonuçsuz kalmıştır. yolunuz açık olsun müdürüm bu memleket sizin gibi insanları harcadığı için ileri de çok pişman olacak ama son pişmanlık bir işe yaramayacak dediğimdir.

     
  4. delirmek
     
    (Bkz: Deli Sheriff)
  5. john wick 3

    baş rolünü keanu reeves adlı ünlü oyuncunun canlandırdığı aksiyon, macera filmidir. john wick 2'nin devamıdır. 17 Mayıs 2019 tarihinde vizyona gireceği belirtilmiştir.

     
    (Bkz: john wick)(Bkz: keanu reeves)(Bkz: john wick chapter 2)(Bkz: John Wick 2)