Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. Levla Hanım

    emekli yüzbaşı.

     
  2. feeling poor

    emekli binbaşı.

     
  3. Uzuvlari kesik yavru kopek

    seçim çalışmasında 4 ölü 8 yaralı var mesela suruçta. çok vahim iddialar dolaşıyor hastanede katledilmiş boğazı kesilmiş kafasına oksijen tüpüyle vurulmuş ve tüm bunlar polis gözetiminde olmuş. vali'de açıklama yaptı akp pkk çatışması değil araştırıyoruz diye. insan insana acımıyor hayvana ne diye acısın. 16 yılda kindar nesil yetiştirdiler. bireysel silahlanma gani. hadi bunları geçtim bu köpeği de geçtim manyağın biri arazime girdi diye çobanın 20 - 25 kadar koyununu pompalı tüfekle öldürmüş ve serbest bırakıldı mahkeme tarafından. koyunların sahibi çoban diyor ki arazine girdiyse bana söylersin ben çıkartırım vurmak nedir hayvanın ağzı yok dili yok seni ne anlasın bana haber vermek yerine öldürmek nedir dava açtık serbest kaldı ama bu iş yanına kalmayacak öyle ya da böyle bedel ödeyecek diyor. hem koyunlara yazık hem o koyunlardan para kazanan çobana yazık. yarın alır eline silahı çeker vurur neden çünkü adalet yok hukuk yok insanları kendi adaletini sağlamaya mecbur bırakan bir sistem var. bugünde ibrahim kalın çıkmış diyor hayvana şiddet cezalandırılmalı filan. ee kardeşim ben mi bıraktım elemanı? iddia ediyorum bunu yapan da yakalansa serbest kalır. ha koyun öldürmüşsün ha yavru köpek. onu geçtim suruçta öldürülenlerin faili bile yok piyasada. sende çıkmış köpek filan diyorsun. insanın değeri var mı yaşadığın ülkede hayvanın olsun? bizim insanlar tek bir noktaya bakıyor hayır olayın genel şekline sonuca değil nedene bakarsan o zaman anlarsın neyin ne olduğunu ar damarını kaybetti insanlığını kaybetti 16 yılda kindar nesil yaratıldı bugün şah damarının tedavisi bile var ama ar damarının yok. bu ülkede ar damarını kaybetti. tedavi etmeden bir halt olmaz. ek olarak 3 güne unuturlar merak etme. köpek kim lan. neleri unutmadı bu millet basit bir köpeği mi unutmayacak. insan hafızası 21 gün. o kadar süreye bile gerek yok. 72 saat yeterli. bende konuşuyorum ama boş. bunu bile okuyup umursayan olmaz. herkesin keyfi yerinde. dünya yansa umru değil bunların. anca kendilerine bir şey olursa umursarlar. öteki türlüsü boş. meselenin özü işte budur dediğim konu.

     
  4. Seçim otobüsüne/arabasına binmek

    çevikkuvvet otobüsüne ve ya minibüsüne binmenin bir alt modeli olan durum. tabi sanık mı tanık mı yoksa polis mi olarak bindiğinize göre alt ve ya üst durum olması değişebilir o ayrı mesele. lakin seçim aracına binmek polis aracına binmekten daha kolaydır. ya da değildir. bilmiyorum 7 yıldan fazla mecliste çalışınca insana pek tat vermiyor seçim araçları ama sıradan vatandaşlar deneyebilir.

     
  5. portakalcicegi2017

    açık ve ya ihraç yememiş fetö iftirasından yırtmayı başarmış memur ve yazar. malum muhalif diye fetö çuvalına atıp şutting yapabilirlerdi ama yapamamışlar kuduruyorlardır şimdi zavallı iftiracılar dediğimdir.