Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. tipsizşey

    ideolojisini bilmem çoğu fikir ve görüşlerinde aynı olduğum yazardır. tabi arada zıt düşüncelerimiz de var. yüzde yüz aynıyız demek yanlış olur. kendisi bu başlıkta kendini tanımlayabilir dediğimdir.

     
  2. tipsizşey

    doğruları yazan, bilgi paylaşan, insanları bilinçlendirmeye çalışan, mantıklı ve objektif bakan, kendisiyle hemen hemen aynı düşüncelere ve bakış açısına sahip olduğum bir çok meselede hem fikir olduğum, kurallara uyan, sözlüğü sözlük yapan adam gibi adam ve her sözlüğe lazım muazzam bir yazar.

     
  3. 33 yas

    hakkında bu değişik astroloji bilgisini öğrendiğim başlık ve yaş grubu. o yaşı görebilirseniz şanslısınız ama göremeden küt giderseniz yapacak bir şey yok dediğimdir.

     
  4. ben gidersem ülke batar

    batacak zaten o kesin. ekonomik kriz yaşanacak bunu bütün uzmanlar söylüyor. ama şuanda da battık zaten ve kriz yaşıyoruz. gitmezse daha da batacağız. giderse 1 kere batarız yeni hükümet en fazla 2 sene içinde toparlar durumu belki o kadar bile sürmez. emekliliğe hazırlanmışlardır umarım.

    tanım: bir ülkeyi yöneten liderin kaybetme korkusu yaşayıp bu korkunun etkisiyle tehdit, baskı, kan ve şiddet, korku, şantaj vb. gibi yöntemlerle vatandaşları sindirmesi ve kendilerine oy vermeleri konusunda zorlaması durumudur.

     
  5. ateist

    %100 müslüman olan kişidir. bende aksini iddia ediyorum. buraya yazılan tanımların hepsi yanlış. med o kadar yazmış etmiş kendisi her gün namazda camide geziniyor ondan da buraya yazmıyor. al sana kanıt. (gülücük)