Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. beşşar esed

    7 yıldır süren iç savaşta gün geçtikçe devrilmesi beklenirken aksine rusya ve iran'ın desteği sayesinde güçlenerek bugün ülkenin %85'ini geri almayı başarıp kontrolü altında tutan suriye devlet başkanıdır. amerika'nın son hazırladığı rapora göre muhalifler artık esed'i devirecek güçte olmayıp son 1 sene daha direnebilecekleri belirtilmiştir dediğim suriye devlet başkanıdır.

     
  2. bülent ecevit

    rol model alınması gereken lider.

     
  3. futbol

    en çok para kazandıran mesleklerden biridir. topçu, popçu, oyuncu ve de pornocu ya da diğer adıyla erotik film oyuncusu bir çok kişi tarafından en çok para kazandıran meslekler olarak kabul edilmektedir dediğimdir.

     
  4. film veya dizi izlemek

    sinema da izlendiğinde hem daha keyifli olabilen hemde yerel ekonomiyi canlandırabilen eylemdir.

     
  5. 22 adam bir topun peşinde

    yanlış ifadedir. kimisi de hadi koşanı anladık izleyene ne demeli aval aval bakıyorlar diyerek eleştirmiş. bende onları şöyle eleştireyim o mantıkla gideceksek dizi ve film de izlememek gerek o zaman. çünkü ortada hayal ürünü ve düzmece bir kurgu var ve sen bunu izleyerek gerçekmiş gibi davranıyorsun çoğu zaman ve parayı alan oyuncular en lüks hayatı yaşıyan oyuncular ancak boş boş bakıp hayal ürünü kurmaca bir diziye bakarak gerçekmiş gibi davranan sen. haftada 85 bin lira alan var başrollerden. diriliş ertuğrul dizisi başrolü 100 bin lira alıyor gerçek ertuğrul bunu duysa mezarından çıkar gelir oynamaya kalkar. mesela aşkı memnu vardı çok mu etikti amcasının karısıyla hunharca sevişip fantazi yapmak? hele ki akp destekçisi sözde müslümanım deyip her haltı yiyenler için. ama deli gibi izleyip alkış tuttu sayın ahalimiz. yaprak dökümü gene aynı şekilde. bu çeşit bin tane örnek verilebilir. bu mantıkla bakmakta saçmadır o zaman izlenecek bir şey kalmaz evindeki televizyonu eskiciye sat gitsin boşa masraf düz mantık. başta yazdığım gibi zevk ve renk tartışılmaz esas olan saygı duyabilmektir insanları aval kaval diye ayırmak ve kutuplaştırmak yerine saygı duymayı, kucaklamayı, birlik olmayı sağlayın daha yararlı olacaktır dediğimdir.