Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. yazarlar kardeş olsa

    giden yazarın kalan hayali olan başlık. (tebessüm)

     
  2. Cahil kelimeler

    sonunda yazar olmayı başaran üye.

     
    (Bkz: kazanılmış hak)(Bkz: inat)(Bkz: azim)
  3. Marka takıntısı

    özellikle türklerde bulunan takıntıdır. en basitinden geri görüş kamerası bile bulunmayan passata 200 bin lira para verirler. ondan daha dolu ve daha ucuz olan kardeşi superb'nin yüzüne bakmazlar. neden çünkü passat satılırmış ama suberb satılmazmış. passat daha kaliteliymiş. yav he he. sen ona marka fanatiğim desene dediğimdir.

     
  4. 15 temmuz 2016

    #18ay lafı doksana çaktığı başlık. ayrıca bugün afrin harekatındaki askerlere kahraman mehmetçik diyenler o gece askerleri dövüyordu. köprüde boğazı kesilerek katledilen askerlerimiz vardı. hem darbeye karşıyım de hem darbeci tarafından kurulmuş mhp ile ittifak yap hemde 80 darbesine katılmış hulisi akar'ı genelkurmay başkanı yap. aklımızla dalga geçecekler ya. bizde keriz olduğumuzdan yiyeceğiz bunu. madem darbeye karşısın haydi o zaman 60 ve 80 darbesine katılan herkesi yargıla gücün yetecekse görelim mesela türkeş'i mezarında ziyaret etmek darbeye destek vermek senin mantığına göre. türkeş darbeci. bugün sen darbecilerle irtibatlı olanları içeri tıkıyorsun. kendini de tık. bahçeliyi hatta bütün mhp'yi içeri at haydi. görelim icraatını. ama yok onlar kandırıldı onlar masum. haricindeki herkes vatan haini dediğimdir.

     
  5. yazarlar kardeş olsa

    kadim dostum ve mesai arkadaşımın açtığı başlıklardan biri daha olan başlık. kendi gitti adı kaldı. bütün yazarları bırak sen önce kendi çalıştığın teşkilattakilerin kardeş olmasını sağla önce herkes bir birimize nasıl kazık atarız derdin de. onlar kardeş olduğu zaman otomatik olarak diğerleri de olur zaten. nitekim polis ne yaparsa vatandaşta onu örnek alıyor. adı üzerinde deli ne yapsa yeri işte.

    (tebessüm)