Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

eş ile anne arasında denge kurmak

ben gibi yalnızları ilgilendirmeyen konudur. tek geldin tek gebereceksin bilader ne yapacaksın bu dünyada evlenip böyle pislik dolu bir dünyaya çocuk getirip. bırak dünyanın sonu gelsin batsın dünya bitsin rüya dediğim mesele.

18.06.2018 18:01
  1. berberkemal

    ak partinin paralı trolü olan kişidir. hemen hemen memurlar.net ana sayfasında bulunan çoğu haber de iktidarı öven yorumlarıyla bilinir. asla iktidara laf söyletmeyen ve muhalif kesimle sık sık polemiğe giren ve artık herkesin görmekten bıktığı şahıstır. sen git başkası gelsin artık yeter dediğimdir.

     
  2. Memurlar.Net

    kurulduğu ilk yıllarda gerçekten memurları ilgilendiren haberler yapan ancak daha sonrasın da ve özellikle günümüzde iktidar yandaşlığına soyunan, 15 temmuzdan sonra ise tamamen iktidara biat eden, geçmişin hoca efendisi günümüz fetösünü bir zamanlar destekleyip, ekmeğini yiyen, hoca efendi dedikleri şerefsiz fetö olunca iktidar gibi 180 derece yön değiştiren, hatta bazı editörlerinin fetöden tutuklu bulunduğu ve fetö ile ilgili övgü dolu konu, haber vb. silindiği güya memurları destekliyoruz ayağına yatan ama aslında havuz medyasından farkı bulunmayan ve sahiplerinin kimliğinin meçhul olduğu sözde memurlarla ilgili internet sitesidir.

     
  3. kullanıcı hatası

    spoiler

    duayen gazeteci ve yazar akp yandaşlarının korkulu rüyası yılmaz özdil'in 2 mart 2018 tarihli köşe yazısının başlığıdır. mutlaka okunmalı dediğimdir.

     
  4. beşşar esed

    o kadar şey yazıp kaydet dedikten sonra sayfaya girmeyen yenileyince giren ama yazdıklarımın gitmesine neden olan başlık. utanmıyor musunuz benim emeklerimi sömürmeye bu hataların faturası niye bize kesiliyor sözlük editörü dediğimdir.

     
  5. beşşar esed

    2013 yılında halk tv ve ulusal tv kanallarından türk halkına seslenmiş gezi olaylarına tam desteğini beyan ederek recep tayyip erdoğan'ı eleştirmiş suriye devlet başkanıdır.