Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. cumhurbaşkanı erdoğan'ın kamuflaj giymesi

    giyilen üniformanın suriye silahlı kuvvetleri üniformasıyla çok benzer olmasının dikkatlerden kaçmadığı olay. sınıra gitmek yetmez. korumasız bir şekilde yüreğin varsa afrin'de cephe hattındaki askerleri ziyaret edersin. katil dediği esad zırhsız, kendine ait aracıyla direksiyon başına geçiyor yanında eşi, koruması yok, halktan biri gibi trafiğe çıkarak savaş bölgesine cephe hattına gidiyor askerlerini ziyaret ediyor. birisi bir roket atsa geberip gidecek. ama ölüme meydan okuyor ve ülkesinden iç savaş varken bunu yapıyor. birde bizimkine bak. iç savaş yok, bin tane koruma ama anca sınır karakolu. o da tamamen şov amaçlı. 52 asker şehit olmuş şarkılar türküler gel keyfim gel. utanmasalar mangal yakacaklar . zaten padişah sofrası gibi yiyip içtiler. insanda biraz utanma olur. kendi çocuklarınız giysin önce o üniformayı. birisi katil diğeri kumarbaz bir başkası çürük raporu almış. ne güzel memleket. olan garibana olsun. ayrıca 15 temmuzda katledilen askerlerin sorumlusu da sizsiniz. onlara gelince hain kendinizi kurtarmaya gelince kahraman asker. yok ya diyerek esefle ve şiddetle kınadığım olay.

     
  2. ekşi sözlük

    caf caf'ın ve daha nicelerinin benden önce kayıt olduğu platform. mesele bir, dokuz, dokuz ve dokuz'da kayıt olmak. biraz eksik ve ya biraz fazla o kadar olur. açıldığı yıldan biraz sonra kayıt olduğum katılımcı sözlük. kusurları ise yandaşların fazla olması, saygısız insanın fazla olması, küfürlerin fazla olması gibi şeyler olan platform.

     
    (Bkz: tebessüm)
  3. idal

    sıradan bir yazardan fazlası olmayan kişi. fazlası olmayabilir ama farkı var çünkü işini gayet düzgün yapar takdire şayan bir eserdir örnek alınmalıdır dediğim şahsiyet.

     
  4. berberkemal

    supporters. ve med-czr ile tanışması gereken kişi. hep beraber salı günü cuma'ya giderler fena mı dediğim başlık.

     
  5. ekşi sözlük

    sedat kapanoğlu tarafından 15 şubat 1999 yılında kurulan ticari katılımcı sözlük. sedat kapanoğlu 2015 yılında sözlük yöneticiliğinden ayrılmıştır. sitenin aylık kazancı 100 - 200 bin lira arası olduğu söylenmektedir. açıldığı zamandan beri yazarlık yaptığım yer. ancak epeydir yazmıyorum sadece okuyorum. binde bir kafam eserse entry girerim dediğimdir.