Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. supporters

    fetö ve yatöye karşı savaşan yazarlardandır. benim sözlük versiyonum, kolum olarak kabul ettiğim kişidir. ben forumlarda savaşırım o ise sözlükte. cesur, mert, korkusuzdur. seviyoruz kendisini var olsun dediğimdir.

     
    (Bkz: med-czr)
  2. büyükelçi saldırısını gerçekleştiren polis memuru

    akp iktidarının mensubu olduğum güzelim teşkilata kimleri soktuğunun ve bu tarz katil vatan hainlerini açığa almak, hakkında adli ve idari soruşturmak başlatmak, ve / ve ya ihraç etmek yerine alakası olmayan gerçek vatan sever, kahraman polisleri açığa alıp ihraç ettiğinin en net kanıtı olan kişidir. fetöden dolayı polislere yapılan işlemlerin yüzde doksanı yanlıştır. gerçek fetöcü ve katiller görevinde iken kahraman olan vatan sever polisler yıllardır açıkta ve ihraç bir şekilde beklemekte dediğimdir.

     
  3. berkin elvan

    memleketin polislerinin tarikat ve cemaatlere teslim edilmesi sonucu kendini güvende sanan bir takım yalaka polislerin o dönem ki orantısız şiddetinden nasibini hayatını kaybederek alan bir çocuk ve insandır. bir polis olarak söylüyorum gezi olaylarında polis tarafından yapılan müdahale sonucu hayatını kaybedenlerin hepsi masum olmadığı gibi suçlu da değildir. ayrıca her müdahalede yer alan poliste tarikat ve cemaat mensubu değildir masum olmayan birine müdahale ederek etkisiz hale getiren polislerin çoğunluğu işini yapanlardır tarikat, cemaat vs. alakaları yoktur. ama sırf taptığı güce güvenerek orantısız ve keyfe keder şiddet kullanan, kafasına göre müdahale eden, kraldan çok kralcı olan polisler genelde bu tarz ölümlerin başını çeken kişilerdir. zaten varsanız baksanız o dönem müdahalede görev alan taptığı güce güvenen polislerin bir çoğu ihraç edilmiştir sadece aşırı sağlam torpili olan yerinde durmaktadır dediğimdir.

     
  4. haber türü konulara entry girmemek

    hak verdiğim başlıktır. insanlar bunaldı artık. bazı haberler cidden ruh sağlığını bozabilecek kapasitede maalesef dediğimdir.

     
  5. müşteri kaybetmektense para kaybederim diyen firmalar

    tabiriyle adam gibi adam olan firmadır.