Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

tesel-ya

emekli üstteğmen.

18.06.2018 19:53
  1. memurlar.net forumundaki eksi butonu

    #19pp

    4 haziran 2018'de sona eren ankete toplam 239 kişi katılmış ve 30 günde kullanılan oylardan %73.22'si (175 oy) hayır kaldırılmamalı, %26.78'i (64 oy) evet kaldırılmalı olarak tercihte bulunmuş. buna göre eksi butonu kaldırılmayacak. sayın ahalimiz bu yönde tercih yapmış. demokratik bir şekilde çözüm sağlandı anket açıldı çoğunluk kalkmamasından yana çıktı bu durumda saygı duymaktan başka şansımız yok. demokrasi dediğin budur. kazanan da olur kaybeden de. aslı olan saygı duyabilmektir. umarım birden fazla oy kullanan yoktur varsa da müdahale edilmiştir.

    tanım: yapılan oylama sonucu kaldırılmaması konusunda mutabık kalınan olmaz olasıca buton.

     
  2. meclis'i muhalefet alırsa seçimler tekrarlanabilir

    açıklamayı yaptığı söylenen baş danışmanın yalandığı olay. öyle bir açıklamam yok demiş. tabi yerseniz. seçilene kadar uğraşacaklar. 1 kasım seçimlerini hatırlayın anlarsınız neler olduğunu. ama siyaset pis iştir tabi. en azından ülkemizde böyle. hiç birine güven olmaz. ciğerini bilirim hepsinin tbmm'de 7 yıldan fazla görev yaptım. ama hiç ummadık partilerin hiç ummadık bir şekilde bir araya gelmelerinin temel sebebinin partili cumhurbaşkanlığı sistemi dediğimiz ucube sistem olduğunu da unutmamak gerekiyor. eğer ince ve ya akşener gelirse eski sisteme geri dönülecek. ki olması gereken de budur. bu sistemle türkiye'nin ilerlemesi zaten mümkün değil dediğim olay.

     
  3. a101

    nisan ayından bu yana sigara satışlarına başlayan market zinciri.

     
  4. meclis'i muhalefet alırsa seçimler tekrarlanabilir

    tabi bu halk sizin köleniz zaten zırt pırt sandığa gidecek işi gücü yok. sizi tatmin edecek. ölene kadar sizi seçecek. ülkenin adı ak parti cumhuriyeti olacak. türk lirasi ak parti lirası olacak. bayrak ak parti bayrağı ile değiştirilecek. dünyanın sonuna kadar siz yöneteceksiniz ülkeyi başkası gelemeyecek. o zaman niye seçim yapıyorsun daha süren var. utanmasa diyecek ki eğer ki tayyip kazanamazsa orduyu sokaklara döker kendine karşı gelen kim varsa öldürür ne olacak bir telefona bakar hulisi akar emrimizde diye skandal açıklama yapacaklar.

     
  5. ramazan ayında oruç tutuyor musunuz

    on numara başlık. sonuna kadar haklı. milletin ibadetinden sanane? isteyen tutar isteyen tutmaz isteyen krem peynire tapar isteyen allah'a. ayrıca bir sürü insan aç ve açıkta onlarla ilgili tek bir haber yok beyefendiler milletin ibadetine göz dikmiş. ne yapacaksınız tutmayanların kellesi mi alacaksınız denilesi gereksiz saçma ayrıştırıcı anket.