Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. camide namaz sırasında dışından sure okuyan insan

    en sinir olduğum insan tipleri arasındadır. o fısıldama, dıştan okuma ve ses tonu sizi delirtebilir. efendi gibi içinden oku da rahatsız etme milleti değil mi. ama yok illa ki dıştan okuyup sizi cinnete getirecek namazdan soğutacak dediğimdir.

     
  2. cuma namazını kılmamak için bahane üreten yurdum insanı

    kılmak zorunda mıyız sanane ölünce benim hesabımı senden senin hesabını benden mi soracaklar dedirten başlık. 5 vakit namaz kılmazlar haftada 1 gün cuma'ya giderler onda da öğlen namazını kılmaktan acizdirler kolaya kaçıp 2 rekat cuma'yı kılar sonra arkasını döner ve gider. sorunca da vay ben müslümanım şöyleyim böyleyim siz niye gitmiyorsunuz falan filan. o değil herifin zinadan büyük günahı var kendine bakacağına gelmiş bana akıl verior. insan da biraz utanma olur bunlar da yok dediğimdir.

     
  3. arka sokakların halen devam etmesi

    bitmeyen dizidir. devlet memuru gibi bir insan aynı dizi de oynar mı. gerçi 17 yıldır başka bir dizide aynı karakteri oynayan varmış koca 17 yıl rol aynı dizi aynı şaka gibi başlıkta öyleydi zaten bu bir şaka olmalı diye sözcüde okumuştum. şaka değil gerçek. artık bitirin gidin arkadaş ya o diziye girmeyen karakter, oyuncu kalmadı. çıkanlarda cabası. bir ton mantık hatası, saçma sapan mevzular, polislikle alakası olmayan şeyler. kurtlar vadisi bile bitti bunlar halen devam. tadın da bırak git arkadaş. ama yok illa devam edecekler anlaşılan dediğim durumdur.

     
  4. yazar olmak

    sözlükte asteğmenlikten teğmenliğe geçmeye benzeyen terfi olayı.

     
  5. Fethullah Gülen

    bir zamanlar akp'nin yatak arkadaşı, seviştiği, fantazi yaptığı, devletin yedek anahtarını ''buyur aşkım bu sende kalsın'' diyerek teslim ettiği sonra araları bozulunca terörist ilan edilen amerikan uşağı atatürk ve laiklik düşmanı yobaz şerefsizin teki olan insan dışı varlıktır. bir gün sıra seviştiklerine de gelecek onları da aynı şekilde anacağız dediğimdir.