Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. gececi sözlük yazarları

    ben oluyorum efenim zaten mesleğim gereği de hep gece çalışmışımdır dediğim başlık.

     
  2. akraba evliliği

    dünyayı yöneten siyonist ailelerin, aile servetinin başka kişilerin eline geçmemesi için uyguladıkları evlilik yöntemi.

     
  3. ittifak

    spoiler

    duayen gazeteci ve yazar aktrollerin korkulu rüyası yılmaz özdil'in 15 mart 2018 tarihli muazzam köşe yazısının başlığıdır. mutlaka okumalısınız dediğimdir.

     
  4. çiftlikbank'ın dombilisi

    rol model olarak yolsuzlukların kralını yapmış, 15 yılda ülkede satılmadık yer bırakmamış, halen satmaya ve yemeye devam eden bir o kadar da doymayan akp hükümetini kendine almış, muhtemelen bülent yıldırım ve burak erdoğan ile kanka olan başarılı dolandırıcı, tokatçı ve soyguncudur. gemicik işine girecektir sermaye aramıştır kankaları sayın ahalimizin saftirik olduğunu, bu yolla paraları cepleyebileceğini, kendilerinin de aynı yöntemi uyguladıklarını, allah, din, kitap diyerek paraları ceplediklerini, hatta halkın halen deli gibi kendilerini destekleyip oy verdiklerini, aynı taktiğin allah, din, kitap üzerinden değilde ( çünkü akp bu ilkesine patent almış benden başkası kullanamaz diyor ) farklı bir şekilde uygulayıp kendisininde yararlanabileceğini ve gemicik konvoyuna katılabileceğini söylemiştir. o da talimatlara uymuş ve borcu takarak gemicik düzmek adına şimdilik uruguay'a kaçmıştır. biraz orada takılıp amerikada gemicikleri yüzdürecektir. ayrıca bu dolandırıcılıktan yeni bir fikir çıkaran diğer dolandırıcılar da ''batan paralarınızı kurtaralım ama önce bize 400 lira vermeniz lazım'' ayaklarıyla kandırdığı 1.600 kişiyi de bu yöntemle dolandırmış ve paraları götürmüş aman dikkat dediğimdir.

     
  5. kaybedenler kulubü

    gemide filminden sonra en beğendiğim türk yapımı sinema filmi. devam filmi kaybedenler kulubü yolda yarın vizyona girecek ve bende gidip hem izleyecek hemde yerel ekonomiye ve filme katkı sağlamış olacağım merakla bekliyorum umarım ilk seri kadar başarılı olmuştur dediğimdir.