Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. Sözlüğe bi bakıp çıkmak

    foruma bir bakıp çıkmakla aynı olan eylem.

     
  2. doğu perinçek'in cumhurbaşkanı adayı olması

    seçilirsem esad'ı ankara'ya davet edeceğim diyen rusların adamı perinçek'in aday olması olayı. perinçek'in işi bu değil. sağ gösterip sol vuruyor. perinçek'in işi devleti yönetenleri yönetmektir. darbede filan parmağı var bu herifin. aslında akp'yi destekler. bu sadece göz boyama olayı. parti üyelerine ve vekillere bir göz atın anlarsınız dediğimdir.

     
  3. emekliye 2 bin lira ikramiye

    spoiler

    yılmaz özdil'in 2 mayıs 2018 tarihli seçim paketi başlıklı köşe yazısında muazzam bir şekilde ele aldığı seçim paketinin içinde bulunan yasalardan biridir. aynı zamanda chp'den araklanmış bir projedir. akp'nin hırsız olduğunu biliyoruz. çalmakta doktora yapmış bir parti. çerez parası diyen mehmet şimşek 3 yıl önce yapsınlar chp'ye oy veririm maliyeti 120 kusur bilmem kaç milyar lira filan demişti. binali inali bey ne dedi derseniz. o da 20 - 25 milyar lira maliyet filan bir şeyler geveledi. şimdi ne düşünüyor acaba bu çerezci mehmet şimşek beyefendiler. çıkıp iki çift laf etsin delikanlıysa. ama yapamaz. her neyse bu ikramiye elbette emeklilerimizin haklarıdır geç bile kalındı bunlar zaten standartta olmalı bu zamana kadar olmaması saçma ancak yılmaz özdil'in yazdıkları da göz ardı edilemez gerçeklerdir, mutlaka okuyun hak vereceksiniz spoilere tıkla git yandaşlar okumasa da olur onlar anlamaz kapasiteleri yetmez dediğimdir.

     
  4. necati şaşmaz

    yandaş yalaka sigorta acentesi sahibi ve sigortacıdır. esas mesleği budur. oyunculukla alakası yoktur. amerika'da yaşarken askerlik için buraya gelir işini görür tam dönecek o da ne osman sınav basar teklifi sonrası malumdur. en son afrin'de vatanı kurtarıyordu 3 saatte memati ve abduley ile şam'a vardılar esadı devirdiler namaz kıldılar selahattin eyyübi türbesinde fatiha okuyup yurda geri döndüler suriyeyi asrın dünya liderimize hediye ettiler. rusya bile diz çöktü putin kafasına sıktı intihar etti filan.

     
  5. seyirci kalmak

    sayın ahalimizin en güzel şekilde yaptığı eylem. 24 haziran'da iyice netleşecek. bakalım sayın ahalimiz bu eyleme tamam mı yoksa devam mı diyecek ölmezde sağ kalırsak hep birlikte göreceğiz dediğimdir.