Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. maraz çıkartmak

    Ülkemiz siyasilerin sıklıkla yaptığı durum. Özellikle iktidar partisi bayılır bu eylemi yapmaya.

     
  2. pazar gecesi

    istatistiklere göre sayın ahalimizin seks yapıp çoğaldığı gecelerden biriymiş. ben istatistiklerin yalancısıyım onlarda araştırmacıların yalancısı.

     
  3. erdoğan'ı başkan yapmadan eşimiz bize haramdır

    Tayyibi tanrı ve peygamber ilan etmiş cahil herifin siyasi siyasal islam propagandası. Tayyibi başkan seçmeyen cennete giremez filan da der bunlar. Ve cahil sayın ahalimizden inananlar çıkar. Birde bunları destekleyen alkış tutan zavallılar var. Ama bu seçimde hadlerini bildireceğiz. İnce ayar çekeceğiz. İnce korku böyle bir şey. İyice sapıtsınlar bakalım.

     
  4. ince'nin sahneden atılan kişiyi arayarak özür dilemesi

    İnce'liktir. İnce korku hükümet ve yandaşlarının sonu olacak.

     
  5. abd'yi türk lirası korkusu sardı

    Ve korkudan hepsi geberdi amerika bizim oldu kainatın ve evrenin yaratıcısı hem tanrı hem peygamberimiz hazreti recep tayyip erdoğan açılış yapmaya gitti şeklinde devam etmesi muhtemel yandaş yalaka a haberin saçma sapan insanların aklıyla dalga geçtiğini sandığı haberidir. İşin acı kısmı inanan bir sürü insan var. Yazık.