Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. bayan sözlük yazarı

    bayan mı yoksa kadın mı sorunsalının yaşandığı başlık. şimdi kadın ne kız ne bayan ne? peki erkek ne oğlan ne bay ne adam ne? bunların hepsi eş anlamlıysa sorunsal çıkmasının manası ne? ha yok eğer değilse doğrusu ne? ateistleri göreve çağırıyorum açıklayın bakayım.

     
  2. türkiye ekonomisinin yüzde 7.4 büyümesi

    bunlar büyüme derken vatandaştan yolunacak paranın büyüğünü söylüyor dediğim başlık. mesela benzin ya da mazot deponuz daha fazla paraya doluyor. maaşınız eridi. aldığınız parayla eskiden daha çok yiyecek ve giyecek alabilirken şimdi daha fazla paraya daha az yiyecek ve giyecek alıyorsunuz filan. yandaşların cebi büyüdü yandaşların. kendi cepleri büyüdü. vatandaşta büyüme falan yok. külliyen yalan kandırmacadan ibaret. ufak atın da civcivler yesin artık böyle yalanlara karnımız tok. büyümeyi hissettiniz mi evet hissettik para kalmadı hissetmekten o derece.

     
  3. Kaldırımda yürürken dikkat edilmesi gerekenler

    ülkede adam akıllı kaldırım mı var araçlar rahat çıkabiliyor burada üst yapı ayağına yandaşlara peşkeş çektiler komple yollar ve kaldırımlar yenilendi görseniz ama ne kaldırım incecik araba rahat çıkabilir ayrıca direk var kaldırımın ortasında ve çok dar bazen araç yolundan yürümek zorunda kalıyorsunuz mimari ve tasarım sıfır, yanlış... dediğim konu.

     
  4. izmir marşı'ndan kaçan bakan

    bunlar ezelden atatürk düşmanı. kaçmaları normal. dayanamıyorlar. bir taraflarına batıyor. hele ismail kahraman denen zat. hiç bir zaman atatürk'ü anmaz. veda mektubu yolladı vekillere orada bile atatürk'ü anmadı. bu kadar korkak, kindar, hadsiz işte bunlar. ellerinden gelse anıtkabiri yıkıp rezidans dikecekler ihaleye açacaklar. atatürk'ü unutturmaya çalışıyorlar da yemezler. silmek isteseniz de silinmez bitmez o sevgi. merak etmesinler. sonları atatürk'ten olacak dediğimdir.

     
  5. meral akşener

    iç işleri bakanıyken bir dönem beraber çalıştığımız deneyimli siyasetçi ve cumhurbaşkanı adayı. seçilirse ne istedik de vermediniz diyenleri yargılayacağını söylüyor. yardım ve yataklık yapanlardan başlamak lazım mücadeleye diyor. bence en iyi vaadi budur. seçilirse ülkeyi çok daha iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. muharrem ince'den daha deneyimli ve usta siyasetçi. kendi döneminde (iç işleri bakanıyken) terörün anasını ağlattı. fetöye gereken dersi verdi. 28 şubatta direndi valileri göndermedi vs. meclis başkanlığı döneminde de meclisi güzel yönetmiştir. her şeyden önemlisi kadındır. siyasete kadın eli değmesi önemli. yılmaz özdil bunu kaleme almıştı bugün dünyada en kritik yerleri hep kadınlar yönetiyor. bizde neden olmasın? ilk favorim akşener ikinci favorim ince'dir. ikisinden biri tayyibin karşısına kalacak bakalım hangisi göreceğiz.