Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

eş ile anne arasında denge kurmak

ben gibi yalnızları ilgilendirmeyen konudur. tek geldin tek gebereceksin bilader ne yapacaksın bu dünyada evlenip böyle pislik dolu bir dünyaya çocuk getirip. bırak dünyanın sonu gelsin batsın dünya bitsin rüya dediğim mesele.

18.06.2018 18:01
  1. meral akşener

    seçilirse bir ilk olacak cumhurbaşkanı adayı. siyasetçilerin hiç birine güvenilmez. sağcı da aynıdır solcu da aynıdır. ben o mecliste 7 yıldan fazla görev yaptım hemde yönetici sıfatında. illa ben gibi senelerce görev yapmanıza gerek yok anlamak için. gidin ziyaretçi olarak girin çok değil yarım saat bir saat kulisin nabzını tutun sonra zaten gerçekleri göreceksiniz. chp milletin partisi olmaktan çıktı. solcuları aday bile göstermediler. sağ partiye kaydı. mhp zaten bitik, akp belli, hdp terörist, vatan partisi desen akpden farksız birde bu iyi parti var başka ne kaldı aday yok. kime oy verirseniz verin kısır döngü değişmez. ilk yıllar iş yaparlar sonra gene batırırlar. tarihte bunu defalarca gördük. biz avrupa'daki gibi siyaset yapamayız. en iyi sistem ne derseniz;

     
    (Bkz: partisiz demokrasi)
  2. Toplu tasimada onde oturan kisinin whatsapp yazismalarini okumak

    ben okumam genelde kafamı çeviririm dediğim olay. insanların özeline girmekten nefret ederim. özel hayat gizliliği esastır. yine aynı şekilde biri benim özelime girerse sonu hazin biter bu yüzden hem kendimi hemde karşıdakini mağdur etmemek adına genelde toplu taşıma gibi yerlerde telefonu kullanmam zaten pratikte ben telefon kullanmıyorum sadece zorunlu hallerde kullanıyorum dediğim konu.

     
  3. idal

    emekli albay.

     
  4. yeni yazarlar

    son günlerde aramıza katılan yeni fikirler, yeni düşüncelerdir. yazar sayısı son bir kaç günde arttı. iki üç yeni yazar göze çarpıyor.

     
  5. dersim katliamı

    katliam değildir cumhuriyete ana yasaya atatürk'e ve beraberindekilere karşı başlatılmış olan isyanı bastırma ve kontrol altına alma harekatıdır. suçlusu isyanı başlatanlardır. bu konuda cumhuriyetimize, bu alçak olaya müdahalede bulunan türk silahlı kuvvetlerine, atatürk'e ve beraberindekilere suç atmak vatana ihanettir alçaklıktır namertliktir yalandır iftiradır dediğim konu.