Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

askerliğini yapmış yazar. aktroller gibi bedelli yapıp klavyeden vatan kurtarmıyor siz ona bakın.

18.06.2018 20:47
  1. türkiye

    dünya liderinin yönettiği ülkedir. öyle bir yönetmiştir ki artık dünyanın süper gücü amerika değil türkiye'dir. bütün dünya kıskançlıktan ölmüş sadece türkiye kalmıştır.

     
  2. türkiye

    1938'den beri yönetilemeyen, batı ile doğunun tam ortasında kalmış, bir nevi köprü görevi gören bahtsız ülke. orta doğudaki akan kan durmadıkça, atatürk'ün yolundan gidilmedikçe türkiye asla huzurlu bir yaşam süremeyecek dediğimdir.

     
  3. berberkemal

    https://uye.memurlar.net/profil/2630423

    paralı akp'li. hemen hemen her yorum altında büyük aşkı akp'ye övgüler düzen, aşkını ilan eden, laf söyletmeyen, muhalif düşmanı. keşke yunan galip gelseydi diyen fesli ile kanki olan yunan destekçisi zat.

     
  4. sen kadını dövdükçe o seni daha çok isteyecek

    toplumu bölücü, ayrıştırıcı, halkı kin ve nefrete sürükleyici, iç savaş çıkartmaya yönelik, aslı astarı olmayan tamamen iftiradan ve yalandan oluşan akp'nin baş rolünü üstlendiği, siyasi, siyasal islam ürünü olan çirkin söylem. ama kimsenin de umrun da değil. çünkü herkes korkak. başkan hakkında detayları da yazdım. beğenmeye bile cesaret edemeyen zavallılar var. aman beni de alırlar zihniyeti. bana dokunmayan yılan bin yaşasın. anıtkabiri yıkıp rezidans diksinler, sülalemdeki tüm kadınları pazarlasınlar, türk bayrağı yerine yunan bayrağı diksinler gene umrumda değil diyen bir sayın ahali mevcut. sonrada adam böyle kitabı rahat rahat dağıtır tabi ne olacak. sende boş boş entry girmekle ve bakmakla yetinirsin. birde bunlar memleket kurtaracak hahaha gel de gülme dediğimdir.

     
  5. berberkemal

    paralı trol. akp hastası.