Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. yaralı-bir-öykü

    halktan biri olan editör. üyelerden farksız sorumluğu olduğu bölümde yazdıkça yazıyor mübarek. tam aradığımız senatör dediğim yazar. cüneyt bakta editör gör dediğimdir. (dişlek gülümseme)

     
  2. haluk bilginer

    duayen tiyatrocu.

     
  3. Göbekli

    bizim meslekte olmaması gereken durum. biri ana avrat sövse peşinden koşamayacak adamlar var. görünüş desen berbat. giydiklerin yakışmaz. bir tuhaf hissedersin. utandığın durumlar olur. türk kızlarının yüzde doksanı "babam hariç göbekli erkek sevmiyorum" kafasındadır seni red ederler. sağlık açısından kalp krizi ve şeker riski yüksektir. cinsel performansınızı düşürür. penis boyu 1 -

    2 santim kısalabilir. kısaca yağ kütlesi taşıyorsun onu eritmekte çok uğraştırır çünkü en zor eriyen bölgedir. özetle hiç tasvip etmem allah korusun göbek derdinden muzdarip olanlar da en kısa zamanda kurtulur umarım dediğimdir.

     
  4. Daha önce yazılmış entrylere ekleme yapabilme imkanı

    işe yaraması muhtemel özellik. cafcaf'ın uygulamalı anlatımı için teşekkür ederiz. (gülücük)

     
  5. uykusuzluk

    bende mevcut olan durum. zombi gibi dolaşıyoruz etrafta. yastık rahat olsa ne yazar milyon dolarların olsa ne. kafan rahat olmadıktan sonra uyku bile haramdır. mışıl mışıl uyuyanlar anlamaz yaşayan bilir dediğimdir.