Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. mariam

    mavi balina'dan sonra çocuklar ve gençler başta olmak üzere oynayanları ve ya kullananları intihara sürekleyen oyundur. oyunda 9 yaşındaki bir kız çocuğu kaybolduğunu ve evine dönmek istediğini söyleyerek oyuncudan yardım talep ediyor. oyuna başlamadan önce kişinin ismi, adresi, yakın çevresi soruluyor ve Facebook, WhatsApp gibi uygulamalara erişim izni isteniyor. oyunun ilerleyen bölümlerine gelenleri gece saat: 03:00'da bilinmeyen bir numara arıyor ve farklı dillerde ''Öleceksin'' ve ''seninle görüşeceğiz'' gibi ürkütücü ve korkutucu şeyler söylüyor. ayrıca oyunun temasında da ürkütücü ve korkutucu görseller, ses efektleri bulunuyor. oyunu kapattığınızda tekrar girmek için 24 saat beklemeniz gerekmekte. bu da bağımlı olanların uykusuzluk gibi çeşitli sağlık sorunları yaşamasına neden oluyor. Salman El Harbi adlı Suudi Arabistanlı bir programcı tarafından geliştirilen oyunun orta doğuda hızla yayıldığı iddia edilmekte. tepkiler ve gelen ihbarlar üzerine aile ve sosyal politikalar bakanlığınca oyun ülkemizde yasaklanmış ve erişime engellenmiştir. aileler bu konuda çocuklarına dikkat etmeli ve denetim altında tutmaya özen göstermelidir.

     
    (Bkz: mavi balina oyunu)
  2. mutfağı sık ziyaret eden karıncalar

    bizim mutfağa da konvoy halinde gelen sevimli ve zararsız canlılar. karınca berekettir derler ne kadar doğru bilmem ancak her canlının yaşam hakkı vardır bu yüzden öldürmeden bu zatı şahane konvoyumuzu trafik ekipleri eskortu eşliğinde doğaya yönlendirebilecek bir formül varsa yazarların tavsiyelerini dinlemeye hazırız dediğimdir.

     
  3. 1.8 milyar ümmet erdoğan'ın seçilmesi için dua ediyor

    tek tek saydınız mı mevlüt efendi dedirten durum.

     
  4. dolar

    siyonist para birimidir. ana vatanı amerika'dır. yanmaya, ıslanmaya, yırtılmaya ve bükülmeye karşı oldukça dayanıklıdır. ağaçtan değil pamuktan yapılır. tarifi özeldir dünyada parmak sayısı kadar insan bilir. paranın kağıdını 1800'lü yıllardan beri köklü bir aile özel olarak yapmaktadır. bu kağıtlar merkez bankasına gönderilir ve basımı merkez bankasına aittir. paranın üzerinde siyonizmi temsil eden tek göz reyiz bulunur. piramitin içinde. bütün çalışanlar fbi ve cia tarafından denetim altında tutulur. buna parayı basan aile de dahil. günde 2 milyon dolar basılır. dünyanın her yerinde geçebilen ve asla değer kaybetmeyen para birimidir. mesela ülkemizde değeri her geçen gün artmaktadır. mesela bugün 4.90'ı geçti 5 liraya dayandı. trump kıskançlık krizine girdi, merkel intihar etti, putin komada. dünya kıskançlıktan geberiyor. dünya sağlık örgütü acil toplantıya çağırıldı. kıskançlığa çare aranıyor. herkes korku içinde ve şokta. tek göz reyiz bile imana geldi. hacca gidecekmiş arabistana. 5 vakit namaza başladı garibim o derece yani.

     
  5. türk lirası pakistan rupisinden 25 kat değerli

    dolar kurundaki rezilliği farklı yere çekmek için yalanlarına son surat devam eden yandaş yalaka basın kuruluşunun sallamasyon haber başlığı. tut ki gerçek olsun haydi. ne yapalım yani bize ne pakistandan?