Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. kırıkkale

    1950 yılından 2000'li yılların başına kadar polislere dağıtılan tabanca markasıdır. ( 90 ve 2000'li yılların başına kadar sadece belirli mezunlara dağıtılmıştır haricindekilere cz75 marka tabanca dağıtıldı ) mkek tarafından 1945 yılında tasarlanmış ve 1950'de hizmete girmiştir. günümüzde halen üretimi vardır ve aktif hizmettedir. beş para etmez, tutukluk yapar, sorunları bitmez. yerli tabancada bir tek sarsılmaz iyidir gerisi sizi üzer dediğimdir.

     
  2. ensonhaber.com

    yandaşlıkta master yapmış haber sitesidir. fetöden ihraç maden ailesi için fetöcü aile kaçarken öldü diye haber yapmışlar altındaki yorumları okusanız mideniz bulanır. sen kimsin ki fetöcü ilan ediyorsun. yarın öbür gün temiz çıkarlarsa ne yapacaksın. karakter, haysiyet yoksunu hain şerefsiz kansız. öyle başlık atıyorsun. ufacık çocuklar için ağza alınmayacak laflar söylemişler yorumlarda. insanlıktan yoksun vatan hainlerinin bulunduğu haber sitesidir. ''haberci değiliz, taraftarız ve vatan hainiyiz'' diye sloganın değiştirmesi lazım birde insanların aklıyla alay ediyorlar dediğimdir.

     
    (Bkz: Vatan haini)(Bkz: yandaş gazetecilik)(Bkz: sinirlenmek)(Bkz: yandaş medya)(Bkz: şerefsiz)
  3. cana geleceğine mala gelsin

    spoiler

    peki o zaman mal canın yongasıdır atasözü nedir diye sordurtan bire bir zıttı olan atasözü. aynı zamanda duayen gazeteci ve yazar yılmaz özdil'in ittifak başlıklı yazısını akıllara getiren ata sözü. çok güzel özetlemiştir, okunmalıdır.

     
  4. prezervatif

    cinsel hastalıklara (%100 oranın da değildir) ve istenmeyen hamileliklere karşı korunma yöntemi amacıyla icat edilen kullan, at prensipli araç.

     
  5. kullan at

    tıraş bıçağı olarak devam edebilecek başlık.