Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

adam gibi adam yazarlar kategorisinde ilk sıralardan bulunan yazar. var olsun. anlayışlı.

18.06.2018 15:37
  1. jose mujica

    cunta dönemin de 14 sene hapis yatan, altı defa vurulan, iki defa hapisten kaçan, cumhurbaşkanlığı sarayın da oturmayan, evi olmayan, eşine ait köy evinde oturan, suyu kuyudan çeken, maaşının yüzde doksanını yoksullara dağıtan, kalan yüzde 10 ile geçinen, makam uçağı ve aracı kullanmayan, 87 model vosvos binen, şoförü olmayan, meclise vespa'yla gelen, koruması olmayan, banka hesabı olmayan, kredi kartı olmayan, üç bacaklı topal köpeği bulunan, ''siyaset, para biriktirmek için değildir, halk olmaktır'' diyen, birleşmiş milletler de konuşma yaparak, ''kalıcı olan aşk, dostluk, dayanışma ve ailedir, belirleyici olan hayat olmalıdır, tüketim değil'' diyerek dünyaya ağzının payını veren, akılcı ve halkçı politikaları sayesinde tarım da çığır açarak seçilmiş olduğu ülkeyi ve / ve ya ülkesini mükemmel bir noktaya getirmeyi, kalkındırmayı ve ekonomisini canlandırmayı başaran, 31 ekim 2015 tarihin de ülkemizi ziyarete gelen 1 hafta, 10 gün kaldıktan sonra ziyaretini tamamlayıp ülkemizden ayrılan eski ve emekli uruguay cumhurbaşkanı ve / ve ya devlet başkanıdır.

     
  2. çiftlikbank mağdurlarının uruguay'a gitmesi

    spoiler

    bir zahmet gitmeden önce şu yazıyı okusunlar sonra giderler dediğimdir.

     
  3. Uyku

    bana pek uğramayan ölümün provası olan değişik bir insanlık hali, eylem ve yaşamın parçası olan şey.

     
  4. deliyurek1

    adam gibi adam olan sözlüğe ve memurlar.net'e veda etmiş hesabını kapatmış şuanda çaylak olan eski yazar. deliyurek1 kahramandır fetö ve yatö olmak üzerine aklınıza gelebilecek her türlü terör örgütüne karşı korkusuzca savaşıyor, amansız bir mücadele veriyor. kendisini gayet iyi tanıyorum. çünkü bizim kurumdan. hemde sarı yıldızlı. face to face. üstelik cidden delidir. ben kendisine çifte diplomalı manyak diyorum. hoş bende farksız sayılmam. eh bu ülkede yaşamak için manyak ve ya deli olmak lazım değil mi yoksa bu kadar komediyi bünyenin kaldırması imkansız. bazı konular da kendisiyle ters düşsek bile arayı hiç bozmayız. gerçi neredeyse aylardır kendisinden haber alamıyorum umarım iyidir. eğer bunu okursa muhtemelen bana kızacaktır ama canı sağ olsun. bu arada başlığı açanın bizim med olduğunu görünce hem şaşırdım hem üzüldüm sonuçta med en az bu deli kadar samimi olduğum, görüştüğüm, sevdiğim adam gibi adamdır, kahramandır tartışmasız. zaten sözlüğün duayen muhalif yazarı saygıyla selamlıyorum. neyse ki mesele daha sonra tatlıya bağlanmış med ve deli barış antlaşması imzalamışlar eh bu da beni mutlu etmiştir. bu entryi de başlık açıldıktan 1 yıl sonra giriyorum bu da ayrı bir duygu. her iki yazarında en kısa zamanda geri dönmesini umuyorum dediğimdir.

     
  5. ben.keyfim.kahyası06

    sözlükte en çok başlık açma ödülü diye bir ödül olsa o ödülü ilk alacak olan yazardır. sözlüğe katkısı tartışılmaz, yaşamak lazım azmini ve istikrarını kutluyor başarılarının devamını diliyoruz dediğimdir.