Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. uyumak istememek

    ölmek istememekle eş değer sayılabilecek o ince çizgi.

     
  2. meclis başkanlığı koltuğuna başı kapalı kızın oturması

    amerika sevdalısı, kanlı pazar olayında hayatını kaybeden antiemparyalist atatürkçü gençlerin kanından sorumlu, cumhuriyet, atatürk ve laiklik düşmanı o yobaz örümcek (pardon örümceklere hakaret ettim sanırım) kafalı ismail kahraman denen zattan görevini çok daha iyi yapabilecek olan kızdır. açık ve ya kapalı fark etmez. bu zattan daha iyi yapacağına eminim. türkiye müslüman bir ülke değildir. türkiye laik bir ülkedir. inanç özgürlüğü vardır ve devlet herkese eşit mesafede olmak zorundadır. ama tabi sen amerikan uşağı, amerikan sevdalısı, atatürk ve cumhuriyet düşmanlarını meclis başkanı diye geçirirsen o koltuğa onlarda seni şeriata geçirir. arabistanlı lawrence gibi işini görür. sende bakarsın işte böyle her zaman baktığın gibi dediğimdir.

     
  3. chp

    tayyibin seçilmesini ve ülkenin içine etmesini sağlayan mhp'den hemen sonra gelen siyasi parti. hem mhp hem chp bu tayyibin ekmeğine yağ sürmeseydi şuan bu kadar gerilemezdik. üçü de bir birinden beter. son 15 yılda eski gücünü kaybetti zaten chp. halkın, milletin, türkiye'nin ve atatürk'ün partisi olmaktan çıktı. başındaki zatın değişmesi gerek. ama koltuk önemli. canımı al koltuğumu alma. vermem. benim. ben yaptım. ben ben ben. ben geberene kadar ben. vermem ulan vermem. bu kafayla giderse bir gün baraj altında kalacak dediğimdir.

     
  4. içkisi kumarı sigarası olmayan erkek

    her kadın kadındır belki ama her erkek adam değildir cümlesini akıllara getiren başlık.

     
  5. chp'li 15 milletvekilinin iyi parti'ye geçmesi

    tayyibi başımıza bela eden chp'nin aynı hamleyi iyi parti içinde yapması olayı. iyi partinin kumpasa gitmemesi ve emeklilerinin uçmaması için iyi bir hamle. ha etik mi değil tabi ki türkiye'deki siyasette hiç bir şey etik ve ahlaklı değildir. ben 10 yıldan fazla o mecliste çalıştım. uzatmalı ve yönetici sıfatıyla. bir genelev kadınındaki namus, etik ve ahlak anlayışı bir milletvekilinde yoktur. açık ve net. genelev kadınları zamanında bu ülkeden amerikan donanmasını kovdu. terliklerle, sopalarla çıktılar defolun dediler. hangi partiden olduğu önemsizdir. siz o kulisleri görmüyorsunuz o kulislerde bu gözler bu kulaklar neler duydu neler gördü anlatsak roman olur. bunlar millet önünde şov yaparlar kuliste sarmaş dolaş sanki az önce onca lafı bir birlerine etmemiş gibi takılıp paraları cukkalarlar sizde alkış tutar memleketi bunlara emanet ederek yönettiklerini zannedersiniz ama aslında öyle değildir. bir ne diyor kemal efendi neymiş zamanında tayyibi onun için değil demokrasi için getirmişler tayyip için yapmamışlar. hadi canım sende. deniz baykal getirdi kendi dahil herkes bedelini ödedi ödüyor 15 yıldır. yarın meral bela olursa bu seferde benzer şeyleri duyarız. demokrasi için yaptık. meral için yapmadık. bilmem ne. sen önce kendi partinde demokrasi sağla bilader. o koltuğu bırak önce. değişimin önünü aç. atatürk'ün, cumhuriyetin ve milletin partisi olmaktan çıkardın chp'yi bitirdin resmen. yerin dibine soktun. halen konuşuyorsun. tayyip suçlu siz iki misli suçlusunuz. bir sen birde bahçeli denen zat. ikisi bir olup akp'yi bela ettiniz bu ülkenin başına. şimdi de yaptığınız pisliği temizlemek için palavralara devam ediyorsunuz. tayyibi demokrasi için getirdik diyorsunuz maşallah 15 yılda ülke isveç'ten güzel demokrasiye kavuştu korkudan kimse sesini çıkaramıyor. yok arkadaş bu ülke olmaz olmaz olmaz. ne partiler, ne o parti üyeleri ne de yurttaşlar. hepsi çöp. bir tek savaşta iyiydik onda da artık teknoloji var o da bizde yok. neyse çok konuştum bu kadar yeter dediğimdir.