Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. ufak tefek cinayetler

    türkiye'nin en çok kazanan yapımcılarından olan kerem çatay'ın yaptığı dizi. klasik ay yapım yani genelde dizilerinin yüzde doksanı tutar ve güzel ciro elde eder. bu da onlardan birisi işte. adam işi biliyor uyut ulan şu türk milleti sonra al paraları diyorlar. hay hay efendim işimiz bu diyor ve top ağlarda. alan memnun veren memnun. ama ben amerikan dizisi severim. türk dizileri beş para etmez. banshee mesela. efsane amerikan dizisi. aç izle. hayran kalırsın. bizde nerede öyle yapım dediğimdir.

     
  2. bayanın birine ekip otosunda polis tarafından tecavüz edilmesi

    akp yandaşı sözlük yazarlarının sözcü gazetesinin haberleri ve yazarları için onlar terörist, onlar yalancı, onlar şöyle, onlar böyle diyerek okuma zahmetinde bulunmayacakları iğrenç, kan donduran ve vahşet içeren olaydır. okumazsanız okumayın be kendilerini 1 gecede cahil bıraktığımızdan bu konular zaten onları aşmaktadır bırakalım kendi kendilerine takılsın zavallılar dediğimdir.

     
    (Bkz: yazık kimin çocuğuysa)
  3. bayanın birine ekip otosunda polis tarafından tecavüz edilmesi

    spoiler

    kan donduran ve ülkenin ne hale geldiğini gösteren vahşet örneklerden biridir. sorumlusu tabi ki 15 yılda polis teşkilatını tarikatlara ve cemaatlere peşkeş çeken, darbe girişimi olunca bu tarikatçıları teşkilattan ihraç ettiğini iddia eden ( atılanların çok az bir kısmı gerçek fetöcüdür ) ama çoğunluğunu masum ve yurt sever polislerin oluşturduğu, sırf muhalif oldukları için ihraç eden ve meydanı bunun gibi şeref, haysiyet, karakter yoksunlarına, diğer tarikat ve cemaatlere bırakan içinde adalet kelimesi geçen ama aslında adaleti katledip bitiren partidir. kına yaksınlar dediğimdir.

     
  4. anarşizm

    yıllarca terörizm ile bağdaştırılan ve yanlış lanse edilen esasın da düzeni savunan ideolojidir. tabi birde düzülenler var ama onları düzen bu ideoloji değil dediğimdir.

     
  5. med-czr

    geri dönen yazardır. hoş gelmiştir.