Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. okumak cehaleti alır

    katılmadığım başlık. prof. çıkmış hazreti nuh'un cep telefonu vardı diyor. hani okumak cehaleti alıyordu? okumak değil doğru bilgi ve eğitim cehaleti alır dediğimdir.

     
  2. şapkayı önüne koyup düşünmek

    uygulamadan sonra şapkayı önüme koyuyorum ama prensip olarak düşünmüyorum sigarayı yakıp keyfime bakıyorum dediğimdir.

     
  3. Memurlar.Net

    hükümeti eleştiren haberler olduğunu söyleyenlerin de bulunduğu ama bana göre yandaş olan site ve başlık. amerika'da ırağa girmek için 3 binden fazla insanını ikiz kule saldırısında öldürdü. bunlarda aynı mantıkla arada üç beş haber yapıyor. bir kere yandaş olmasalar akp başlığına yazdığım tanımı silip bana uyarı göndermezlerdi, haberlerin altına yapılan muhalif yorumlar silinmezdi, bir zamanlarda fetönün arka bahçesiydi buralar şuanda bazı editörler fetöden tutuklu, hükümet dönünce bunlarda hemen döndü tabi fetöyü öven haberler kaldırıldı, editörler tutuklandı bilmem ney. şimdi iktidar çizgisinde ilerliyorlar. her dönemin adamı bunlar. cesaret sıfır. daha öncede #188d demiştim. ayrıca #188b ve #188c gereken cevabı yeterince vermiş zaten. yandaşlığı bırakıp kendin olacaksın. memurların sıkıntısı efendi gibi dile getir binlerce mağduru her gün manşete taşı 26 nisanda açığa alınan polisleri sürekli gündem de tut mesela. ara sıra göstermelik haber yapıyorlar o kadar. göz boyama başka bir şey değil. memurlar.netse memurlarla ilgili şeyler yaparsın iki tane haber kaynağı var biri yandaştı öteki de geçenlerde satıldı o da yandaş oldu. ee şimdi nasıl yandaş değil diyelim. sözcü gazetesinden mi haber çekiyorlar. sözde memurlar gerçekte ise yandaşlar dediğim internet sitesi.

     
  4. kaliteli film yapamamamız

    şu ülkenin bu vatandaşları bugüne kadar ne yapabildi ki kaliteli film yapabilsin, işimiz gücümüz hazırcılık ful tüketim sıfır üretim. şeker fabrikalarına geldi sıra. yarında bizi satarlar. bitti gitti işte dediğim başlık.

     
  5. Memurlar.Net

    tamamen yandaş olan internet sitesidir. adını memurlar.net yerine yandaşlar.net olarak değiştirseler daha inandırıcı olur memurlarla ilgili 1 haber varsa iktidarla ilgili 10 haber var dediğimdir.