Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

tesel-ya

emekli üstteğmen.

18.06.2018 19:53
  1. hayallerde yaşamak

    hayalsiz hayat olmaz ama fazla da kaptırmamak lazım gene de zor diye bir şey yok imkansızsa zaman alır sözünü hatırlatan durumdur.

     
  2. Fazla poşet isteyince küsen market kasiyeri

    marketteki poşetlerin 2019'da ücretli olacağını akıllara getiren başlık. harbi ne oldu o proje? pamuk elleri cebe atarak poşet alıyor muyuz sayın ahali dediğimdir.

     
  3. şaka maka sözlüğün üç yaşında olması

    bana göre yalandır. akp zihniyetiyle aynıdır. 15 yıldır iktidardalar ne değişti. forum 3 yıllık oldu ne değişti. hiç bir şey. her şey aynı. ee o zaman şaka olsa bence daha iyi olurdu en azından gülerdik hoş şimdi de gülüyorum aklımızla dalga geçmeyi bırakın komiksiniz dediğimdir.

     
  4. kafa işte böyle yarılır

    aziz yıldırım ve ondan destek alan yalakların talihsiz söylemi. futbol yok bizim memlekette. futbol terörü var. maçlara spor şube ekipleri yerine terörle mücadele ekipleri gitmeli. maç değil terör yaşanıyor çünkü. bazıları da futbol sevmeyen erkeklere laf eder. sizin erkekliğiniz de görüyoruz parayı alanlar futbolcular altında don yok gitmiş adam öldürmüş fanatiğim diye. tebrikler beş yıldızlı hapishane hücresi kazandınız dediğimdir.

     
  5. bitmek bilmez reklamlar

    özellikle sinemalarda daha sıkı rastlanan durumdur. hele birde cinemaximum ise yandınız. 25 dakika reklam izlediğimi hatırlıyorum. tam tamına 25 dakika. film başlamak bilmedi. filme mi gidiyorsunuz reklam izlemeye mi belli değil dediğimdir.