Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. çanakkale zaferi

    spoiler

    duayen gazeteci ve yazar yılmaz özdil'in 18 mart 2018 tarihli köşe yazısında müthiş bir şekilde kaleme aldığı tarihi ve hayati zaferdir. mustafa kemal atatürk'ün rolü büyüktür. atatürksüz çanakkale zaferini kutlamaya kalkanlar o gün boğazı geçmek isteyen düşmanların ta kendileridir dediğimdir.

     
  2. yaralı-bir-öykü

    neredeyse 1 seneye yakındır boş kalan konu dışı, sohbet bölümüne editör olarak atanan ve eski gececi tayfa sayfamızın açılmasını istediğimiz yazar. kendisinden önce cüneyt barışoğlu reiz vardı. tatile gitti. başkasına bıraktı vekaleten. o da geldi durduk yere gececi tayfa kasabasına saldırdı bizi yasakladı. sonra cüneyt'i sohbet bölümündeki görevinden aldılar. emniyet bölümüne bakıyordu. derken cüneyt reiz de geçtiğimiz günlerde istifa etmiş. bıktırmışlar adamı. kimseye yaranamamış almış ceketini gitmiş. şimdi de emniyet bölümü boş. sanırım bir yıla yakın orası da boş kalır. sonra oraya da başkasını atarlar. kısa bir özetin ardından hayırlı olsun efenim dediğimdir.

     
    (Bkz: Gececi tayfa,sayfasının sıkı yazanlarının topluca engellenmesi)
  3. acun ılıcalı

    hızlı giden atın nokta noktası seyrek olur sözünü akıllara getiren zengin şahıs. akıl var mantık var bir insan birden bire zart diye yükselebilir mi? niyeyse dünyayı yöneten ailelere propaganda amacıyla hizmet verdiğini düşünüyorum tabi öyle üçgen peynir görse illüminati diyen tiplerden de değilim yanlış olmasın dediğimdir.

     
  4. hapishane
     
    (Bkz: prison break)
  5. takım tutar gibi parti tutmak

    ülkemizde sıklıkla bulunan kusursuz, şartsız, yanlışı ve doğruyu tartmadan biat etme, tapma durumu. diğer adıyla celladına aşık olma ve ya stockholm sendromu olarak da adlandırılabilir sözlükte ve memurlar.nette ise bolca bulunmaktadır bir çoğuda paralı tetikçiler dediğimdir.

     
    (Bkz: berberkemal)