Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. kayınpederin damadına aşık olması

    bunlar daha iyi günlerimiz dedirten olay.

     
  2. Sözlük yazarlarının meslekleri

    vatan haini, teröristlik. mükemmel bir meslek. ne iş yapıyorsun ? teröristim. o bakışı görmeniz lazım. nasıl da donup kalıyorlar öyle. hele bir de karşınızdaki polis ise. ben fetö'den açıktayım demeniz yeterli. hızlı bir şekilde oradan ayrılıyorlar. nasıl bir terörist ama. dinsiz imamsız garip bir adam. atatürkçü muhalif. fetö çuvalına at yolla. 2 yıldır açıkta beklet. mükemmel bir deneyim. kısacası özgürüm. bana ilişmeyin. hepinizi yakarım sülaleniz bile sizi siler feleğiniz şaşar hiç biriniz benden daha cesaretli değilsiniz dediğimdir.

     
    (Bkz: gülücük)(Bkz: tebessüm)
  3. madde 6

    hemen hemen her sözlükte karşılaştığımız ilginç kural. gerekli mi gereksiz mi muallakta kaldığım ve sorguladığım sözlük kuralı.

     
  4. madde 8

    bu kuralı bazen editörlerde çiğniyor. tabi sonra entry'leri siliyorlar ama ben anlamam. çiğnedi mi çiğnedi. ben ona bakarım. o zaman bu kurallar niye var dediğimdir.

     
  5. Sözlük arayüzü

    yazılımcının berbat bir şekilde tasarladığı arayüzdür. kınıyorum.