Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Levla Hanım

emekli yüzbaşı.

16.06.2018 19:00
  1. avrupa bizi kıskanıyor

    adalet ve kalkınma partisinin sıklıkla kullandığı ve insanların aklıyla dalga geçtiği (ni sandığı) cümle.

    bence şöyle deselerdi daha iyi olurdu;

    ''avrupa diye bir yer yok. masonların uydurması. dünya düzdür ve sadece türkiye vardır. başka ülke yoktur. tek insan topluluğu biziz. gerisi hayvan.''

    bunu da yiyenler olurdu dediğim konu.

     
  2. ohal'i kaldırma gibi bir durum söz konusu olabilir

    külliyen yalan ifadelerden biri daha. kalkacak olsa şimdiye kalkardı bir. diğer ikinci etkense zaten ohal olmasa bile kararnamelerle yönetebileceği için kaldırması normal. ama emekli olacak kendisi artık yeni cumhurbaşkanı zaten ilk işi kaldırmak olacağından sıkıntı yok.

     
  3. ak parti'ye oy vermeyeni işsiz bırakmak boynumun borcu

    ülkede hak, hukuk, adalet, demokrasi ve eğitim olsa yaşanmayacak olay. tut ki oldu oradakiler tepki gösterir alanı terk eder, savcılar harekete geçer ve ilgili kişi sağlam cezayı alıp oturur. ama bizde normal. var mı harekete geçen? yok. oy kullanmak gizlilik esaslıdır kimse oyunu göstermeden kullanır olması gereken budur o kabinler boşuna yapılmıyor ayrıca kimse kimseye kime oy vereceğini söylemek zorunda değildir ama gelin görün ki mecliste bile vekiller göstererek oy atıyor başkanlık sistemi oylamasını hatırlayın ilk meclisten geçti sonra 16 nisan'da seçim yapıldı. meclisten geçerken göstere göstere oy attı vekiller. böyle bir ülke işte burası. vatandaşa örnek olması gereken siyasiler rant peşinde. kaldı ki kabine girerken cihazların kapatılması ya da teslim edilmesi gerek. fotoğraf, video çekmek yasak. ama çektirirler adama. ileri demokrasideyiz kıskanç avrupa var. yalnız şunu da eklemek lazım bazı internet siteleri bu durumu bildiğinden similasyonlar yapıyorlar evet vermiş gibi fotoğraf çıkartabiliyorsunuz hatta not ve kimlik bile eklenebiliyor fotoğrafa patronunuza bakın ben size oy attım bu da ispatı diyebilmeniz mümkün 16 nisanda vardı bunu yapan bir kaç site ve gerçeğinden ayırmak imkansız gibi o derece net yapılmış. tabi karşıdaki bunu yerse bir ikincisi oy atacakların aklına gelirse. ha birde şu var sayımda da madem siz oy attınız bizim bölgeden neden az çıktı da diyebilirler hele köy, kasaba falansa zaten anlaşılabilir. neyse canım boş verin bunları kıskanç avrupa kudursun.

     
  4. biz gelmeden önce mr mı vardı ultrason mu vardı

    taş devrindeki gibi kayalara kazıyorduk dediğim açıklama. hatta bırakın kayalara kazımayı 16 yıl önce hastane yoktu haçlılar tarafından yönetiliyorduk hasta olanlar ölüme terk edilirdi leşlerini ak babalar yerdi oruç tutan idam edilirdi namaz kılmak yasaktı cami yoktu türbanlı bacılara tecavüz edilir kafaları kesilirdi sakal bırakan erkekler hapis cezası alırdı müslüman olmak yasaktı ankara'da havaalanı yoktu geçerken paraşütle atlıyorduk istanbul'da boğaz köprüsü yoktu yüzerek geçiyorduk siz bilmezsiniz tabi o yılları o zamanlar yoktunuz dediğim açıklama.

     
  5. erdoğan'ın prompterinin bozulması

    daha sonra yalanlanan olayıdır. güya davetli hoca namaza gitmiş namazı bitince geri gelmiş bir bakmış o da ne birisi koltuğuna oturmuş o sırada da tayyip konuşma yapıyormuş bu da başka yere oturayım bari demiş ve önünden geçmek istememiş korumalar el kol yapmış tayyip de niye el kol yaptınız diye korumaları uyarmış falanmış filanmış. prompterden konuştuğu bir gerçek kendisi söylüyor sonuçta böyle bir cihaz var mı var kullanıyor mu kullanıyor iş bitmiştir. bozulsun ve ya bozulmasın. olay başka bir şey olsun ve ya olmasın. sonuçta ezbere konuşamadığını cümle alem biliyor kendisi de bu açıklamayı yaparken itiraf etti prompter kullandığını. en iyi özelliği hatiplikmiş. ondan zaten bugün dediğini yarın unutuyor hazreti tayyibiniz. arşivlerde olmasa inanacağız.