Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. Şahsiyet

    merakla beklenen final bölümünün dakikalar önce yayınlandığı dizi. veda vakti geldi. keşke sezon finali falan olaydı. üzdü bizi dediğimdir.

     
  2. apoletlerini sökeceğim

    emekli edeceğim manasında söylenen talihsiz cümledir. ama emekli olsa ne olacak? binlerce lira maaş, emekli ikramiyesi, tüm hakları aynen devam. osman pamukoğlu gibi bir komutan askeri tesislere giremezken bu girebilecek. ne anladık biz bu işten? bu durumda emekli etsen ne yazar etmesen ne? kaldı ki talihsiz söylemdir. tayyipten bir farkı olmalı. tek adama karşıysak o zaman tek adam gibi davranmamak lazım. tamam generalin yaptığı yanlış ince'de tepkisini dile getiriyor ama bu cümleyi doğru bulmuyor ve katılmıyorum. seçilirsen tsk iç hizmet kanununda bunun maddesi var ona göre yaparsın işlemini ince ayarı verirsin o generale böylelikle sessiz sedasız biter gider kimsenin ruhu duymaz hemde tepki çekmemiş olursun. eleştirini ve tepkini daha dikkat çekmeyen bir cümle ve ya kelime kullanarak yapsan daha iyi olurdu dediğimdir.

     
  3. Satoshi Nakamoto

    bitcoin manifestosunun yazarıdır fakat muhtemelen gerçek ismi değildir. kimliği meçhul kalmıştır.

     
  4. migros

    sürekli satılan ve ya başka market zincirlerini de satın almakla gündeme gelen, sanalmarketi bulunan market zinciri.

     
  5. Yerli otomobil yüzde 5 ucuz olacak

    o zamana faruk özlü ve akp hükümeti kalacak mı acaba dediğim mesele.