Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. tesel-ya

    şerif ve yardımcılarının ''siz hayırdır'' diyerek giriş yaptığı başlık. daha sonra başlık ahalisi ''asıl size hayırdır'' diyerek kendilerini kovalamıştır. cengaver yazardır. özetle helali hoş olsun bu yazar kitlesi ve editör idal emekleri sayesinde sözlük bugünlere gelebilmiştir saygımız sonsuzdur seviyoruz ben hariç hepinize iyi geceler dediğimdir.

     
  2. tolgshow

    salih kalyon ile başlatılmış ama daha sonra tolga'nın yaptığı terbiyesizlik sonucu salih kalyon'un ayrılmasıyla birlikte ortaya çıkan son komedi dükkanı projesinin ismi değiştirilmiş hali. tolga'da yönetmen fırat parlak'ta parayı götürdü ama salih kalyon gibi usta bir sanatçıya ihanet ettiler keşke o da bu projelerde olabilseydi dediğimdir.

     
  3. 1 nisan

    komik olmayan her hangi bir günden farksız saçma sapan bir gün işte neyini konuşuyoruz dediğim başlık.

     
  4. Ağlayan bebeğe bunlar senin daha iyi günlerin demek

    tespit gibi tespittir. hele ki hep yerinde sayan, yıllar geçtikçe düzeleceğine daha gerileyen ülkemizdeyse en iyi günüdür. çünkü ileride belki hayatının baharında ölecek, belki işsiz kalacak, belki de beterin beterini yaşayacak dediğimdir.

     
  5. supporters

    sayemde dindar bir hayata geçen yazar. huzuru islamda buldu. hamdolsun. bunlar hep benim sayemde. ama kıymetimizi bilmezler. hem med'i hem ters'i islama kazandırdım halen bizi suçluyorlar. bunlardan bir cacık olmaz efenim. bunlar din düşmanları. müthiş bir dindar yaptım sözlüğe. halen karalama kampanyası yapıyorlar. seninle daha çalışacağız yavrum dediğimdir.

     
    (Bkz: gülücük)