Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. nagehan alçı'nın 105 gün hapis cezası alması

    ülkede adalet ve hukuk olmadığı için gerçekleşmeyecek cezadır.

     
  2. Şahsiyet

    spoiler

    final bölümü oldukça etkileyici olan dizi. keşke bitmeseydi. dizi de hükümete ve sayın ahalimizin vurdumduymazlığına yapılan gönderme oldukça yerinde olmuş final bölümünde.

     
  3. 33 yas

    benim çoktan devirdiğim yaş. sırf memuriyette 25 yılı geride bıraktım. ama yaşın bir önemi yok. günümüzde artık 14 yaşında bir kız bir oğlan iki sevgili kendi rızalarıyla çocuk dediğimiz yaşta cinsel ilişki yaşıyor biyolojiyi en ince ayrıntısına kadar çalışıyorlar. demek ki çocuk değillermiş. sadece bu değil senden benden çok daha iyi silah kullanabilir. ölüm makinesi olabilir. otomobil, gemi, uçak, denizaltı bile kullanabilir. hatta ve hatta uzaya gitme deneyimini bile yaşayabilirler. bir insanı doğru şekilde eğit yaşı ne olursa olsun imkansız denilen şeyleri yapabilir. 60 yaşlarında biri mesela kitaplardan ingilizce öğrenmişti. öyle bir konuşuyordu ki ana dili gibiydi. insan ömrü 3 gün. ne yaşarsan o. bugünlerde her şeyin bir adı ve bir yaşı var. kim olduğun kaç yaşında olduğun hiç önemli değil. insanı var eden yaptığı ve ya gerçekleştirdiği eylemleridir dediğim konu.

     
  4. 33 yas

    supporters'in yaşını belli ettiği başlık. ama kendisine güven olmaz. malum kandıran yazardır. fakirim dedi 700 milyon dolar serveti çıktı. şimdi böyle diyor sonra başka çıkarsa şaşmamak lazım.

     
  5. mezarlıklar kendilerini vazgeçilmez sanan insanlarla doludur

    mezarlıklar hevesli insanlarla dolu sözünün bir başka versiyonudur. tespit gibi tespittir.