Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

supporters

aktrollerin korkulu rüyası yazarımız.

18.06.2018 16:06
  1. ayın enleri

    ilk üçe girdiğimi gördüğüm sıralama. (gülücük)

     
  2. cinsel istismar mağduru kadına ötenazi kararı verilmesi

    ben olsam böyle bir karar vermek yerine bana bunu yaşatanları #18by dediği gibi cezalandırırdım. intikam avına çıkardım. zekice planlar hazırlar hepsinin işini bitirirdim. bir ölüm makinesi, hepsinin korkulu rüyası, kabusu, karabasanı olurdum. yaptıklarının bedelini ölümden bile daha beter bir şekilde ödetirdim onlara. en kanlı terör örgütleri bile saygı duruşuna geçerdi karşımda. onlara bile korku salardım o derece. ben niye ölüyorum ki sorumlular ölümden bile beter hale gelsin dediğimdir.

     
  3. bayan çantalarının tahmini kilosu ve içeriği

    cüzdanında kondom taşıyan erkeği akıllara getiren başlık. kim ne taşıyorsa taşısın bırakın bu mevzuları sanırsın ülke isviçre, meclis gündem yokluğundan kapalı, bizde sıkıntıdan bunları tartışıyoruz dediğimdir.

     
  4. idal

    muhalif ve sıradan biri olan memurlar.net üyesi. emir komuta zincirine ayak uydurmakta başarılıdır. ast üst ilişkisini iyi dengeler ve bunu alt kademeye güzel yansıtır. her sözlüğe şart denilebilecek türden editör ve ya yöneticidir.

     
  5. beğendim butonu

    tıpkı beğenmedim butonu gibi gereksizdir ve kaldırılması elzemdir dediğim butondur. tabi ona sıra gelene ladar sözlüğün bir ton sorunu var onlar düzelmediği gibi bu da düzelmeyecek dediğimdir.