Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. dolar kuru

    ülkemizde rekora doymayan kurdur. ama olsun avrupa kıskanıyor. bunlar hep dış güçlerin oyunu. akp'nin hiç suçu yok ülkeyi 16 yıldır haçlılar yönetiyor zaten.

     
  2. doların 2.50 olması

    3 liranın altına inecek, bunlar dış güçlerin oyunu diyen yandaşları da gördüğümüz başlık. tam bir komedi. çok güzel indi 3 lira altına dolar şuan 4.82 ama olsun avrupa bizi kıskanıyor. dış mihraklarmış. bunların hiç suçu yok. utanmasalar tayyip allahtır diyecek yüzsüzler.

     
  3. iyi parti'nin ilk seçimlerde alacağı oy oranı

    akp ilk kurulduğunda nasıl oy alıp iktidar olduysa bu da aynı olacak at fava bekle. ilk 5 yıl muazzam olur sonra akp gibi batırırlar klasik türkiye politikası fazla bir şey beklememek lazım.

     
  4. facebooksuz insanlar

    benim. kullanmıyorum. zaten kimsem de yok. insanlar özel hayatının paylaşmanın dozunu fazla arttırmaya başladı. manyağın biri canlı yayında adam öldürdü, diğeri katliam yaptı, öteki intihar etti, kimisi seks yaptı. insanlar artık ilk cinsel deneyimlerini nerede nasıl yaşadıklarını sonra ne olduğunu filan yazıyor ya şaka gibi. bu kadar da özel paylaşılmaz ayrıca kime arkadaş? ne zaman tuvalete gittiğini de yaz oldu olacak. elemanın biri demiş mesela beyler sevdiğim kız bakire çıkmadı ne yapmam lazım altındaki yorumlarda maşallah herkes cinsel hayatını en ince ayrıntısına kadar dökmüş. sadece insanların bu kadar rahat rahat özel hayatlarını ifşa etmesini garip buluyorum azı karar çoğu zarar. ayrıca kişisel bilgilerin sızdırılması skandalı da cabasıdır bir çok kişi facebook hesabını bu yüzden silmişti. twitter en iyisi o da haber alma açısından güzel başka bir numarası yok. slogandan belli zaten dünyada olup bitenden haberdar olun. muazzam slogan. gerçekten de öyle. bir çok askeri operasyonu twitterden doğru ve güncel takip etmek mümkün. zeytin dalı harekatında en net bilgiler hep twitterden gelmişti. ayrıca ünlü olmak ve ya dikkat çekmekte mümkün. geçenlerde bir twitim halk tv'ye çıkmıştı mesela. köşe yazarının birisi beni konu almıştı. baya etkili bir platform. twitter hariç sosyal medya kullanmıyorum dediğimdir.

     
  5. doların 2.50 olması

    dolar şuan 4.57'yi aştı. tarihi rekor kırdı. başlığı açan alan kazandı diyerek te 2015'de açmış. esas şimdi kazanan kazandı. hamdolsun. hayaldi gerçek oldu. hedefimiz 24 haziran'da tekrar seçilerek önümüzdeki 5 yıl içerisinde 1 doları 100 lira yapmak. ekonomimiz çok iyi. aksini iddia eden dış güçlerin adamıdır.