Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

bu seçime kadar camide namaz kılarken çekilmiş resmin var mı

fotoğrafı yok videosu var dediğim konu. hatta cami halılarını değiştirin faturasını bana gönderin demişti. işi gücü yalan işi gücü dolandırıcılık. ne dediğini kendi de bilmiyor.

18.06.2018 18:02
  1. Schadenfreude

    murat özün için aktrollerin kullandığı ifade.

     
    (Bkz: murat özün)
  2. muharrem ince

    askerin moraliyle ilgili yaptığı açıklama tayyip tarafından yanlış lanse edilen cumhurbaşkanı adayı. bir kere askerin moralinden banane demiyor. tayyibin kendisini eleştirirken alkışlayan generale apoletini sökeceğim demesi o generalin moralini bozar dediler ince'de benim moralim ne olacak orada tayyip beni küçümsüyor bu pişmiş kelle gibi patavatsızca alkış tutuyor benim moralim bozulmuyor mu ben insan değil robotmuyum demek istiyor ve haklıda. askerin moralini çok düşünen varsa şu videoya baksın;

    https://www.youtube.com/watch?v=qu159iqepvy

    bu köprüde katledilen askerle bugün terörle mücadele eden sizin evinizde rahat uymanızı sağlayan asker aynı askerdir.

    darbe oluyor diye bu ülkenin savcısı hakimi polisi yok mu? milleti millete kırdırdılar o zaman niye sesiniz çıkmadı?

    yine aynı şekilde kumpas davalarında harcanan askere niye sahip çıkmadınız ona niye sesiniz çıkmadı?

    muharrem ince hepsine sesini çıkarttı siz korkudan susarken.

    bu iktidarın en çok söylediği cümle nedir? dış güçler. ee şimdi dış güçler amacına zaten ulaşmış kendi askerini katleden bir millet olup çıktık. onların istediği de bizi bir birimize düşürmek bir birimizi yemek bir birimize kırdırmak değil mi? görüyoruz videoda demek ki oldukça başarılı olmuşlar ve bu görüntüleri savunanlar var. kendi milletimiz yine kendi askerimizi katlediyor acımasızca. o gün hain ilan ettiler afrine gönderirken kahraman.

    demek ki neymiş tayyibe karşı çıkarsa asker şerefsiz asker hain asker terörist.

    ama ülke sınırlarını korumak için canını vermeye gidince asker kahraman asker şehit asker cennetlik.

    bu mudur yani olay?

    kaldı ki bu askerler emir eri. adama emir vermişler gitmiş ne yapsın karşı mı gelsin mümkün mü böyle bir dünya? askere gitmeyen ya da askeri aile mensubu olmayan bilmez tabi bunları. komutanın dediğini yapmak zorundasın sen onun emrindesin. darbe oluyorsa üst yönetimi tutuklarsın biter gider cezasını da mahkeme yargı belirler vatandaş değil.

    ayrıca madem darbeye katılan herkes yargılanıyor o zaman 60 ve 80 darbesine katılan herkesi yargılayalım en başta türkeş'i hainler mezarlığına gömmemiz lazım mantıken çünkü 15 temmuzda darbeci askerlerden ölenler hainler mezarlığına gömüldü. ayrıca darbeci tarafından kurulmuş parti ile ittifak yapılıyor hangi akla ve mantığa sığar bu.

    milleti millete kırdırmışlar tarihe kendi askerimizi katleden bir millet olarak geçmişiz bu olay atatürk cumhuriyetine ne kadar yakışık kalmış aksine rezillik ve talihsizlik resmen ihanet etmişiz iki üç tane çok bilmiş yazar gelmiş askerin morali bilmem ne.

    geçin bunları efendi gibi çıkın korkağız namertiz bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyin bitsin gitsin bu kadar saklanmaya kelime oyunu yapmaya gerek yok bak ben nasıl yazıyorum çatır çatır korkusuzca sende yazacaksın ha yok yazamıyorsan o zaman hiç böyle oyunlara gerek yok daha yazarım da uzamasın dediğim başlık.

     
  3. supporters

    foruma dönen başlık. başlık ve sözlük elden gidiyeah

     
  4. supporters

    #19sc

    akp destekçilerinin bile saygısını ve sevgisini kazanan onların bile övgüler düzdüğü yazar. kısa yolunu verdiğim çaylak akp savunucusu ama övgüyü yapıştırmış.

     
  5. ramazan ayında oruç tutuyor musunuz

    altında bazı yandaş yalaka çakma müslüman ve islamcıların saçma sapan yorumlar yazdığı gereksiz bir o kadar da saçma anket. adamlar uzaya çıkıyor bunların açtığı ankete bak ya. akıl alır gibi değil.