Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Askerlik anıları

çoğu zaman vurdum tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter lan bu eğitim dedim tarzında aşırı abartılı olarak anlatılan hikayelerdir. ben yedek subay olarak bir buçuk sene askerlik yaptım bu adamları hiç görmedim daha doğrusu göremedim dediğim mesele.

18.06.2018 20:13
  1. ateistler

    supporterz namazında, niyazında adam daha cumayı şam'da kıldık aha esad'a sor hiç yakışmıyor ayıp ama dediğim başlık.

     
  2. sheriff

    #1895 haksız olmadığı başlık. memur olunca bu kadar özgür olamıyorsun. hoş ben özgürdüm her daim öyle olmasam bu halde olmazdım düz mantık genelde özgür takılanları şutladılar. birde ben fazla üniforma giymedim giymiş de olabilirim orasını hatırlamıyorum içkiliydim dediğimdir. (gülücük)

     
  3. sheriff

    askeriye de ve emniyette emeklilik yaşı gelenlere ''dinozor'' diye hitap ederler. bu da onlardan biri olan yazar. pavyon gömlekli zındık kafir seni. ne işin var lan senin sözlükte sen git balık tut dediğim yazar.

     
  4. ateistler

    #1893 cehalette master yapmış diyenleri de gösteren başlık. bir kere cehalette master yapan arıyorsan iktidara bakacaksın sözde müslümanız deyip her haltı yiyorlar sıkıysa ona da laf yap göreyim haydi bekliyorum. ben müslümanım diye geçinenlerden daha insandırlar o cahil dediğin kişiler. örnek mi al sana bir örnek vereyim bir tane hakim arkadaşım var. öyle yeni yetme falan da değil ha 20 yılı devirmiş tecrübelilerden. bunun önüne bir tane sanık getiriyorlar. diyorlar ki bu adamı içeri tıkacaksın. talimat geliyor. bizim ki bakıyor dosyasına. kanuni olarak adamın her hangi bir suçu yok. talimatı yerine getirmiyor salıyor elemanı. daha sonra vay efendim sen misin o salan. fetö çuvalına sokup şutluyorlar ateist adamı. ee şimdi bu adama cahil diyenler var. ne yapsaydı talimatlı yargıç mı olsaydı. bağımsız yargıyı biatçı yargı mı yapsaydı. suçu olmayan birinin hayatını mı karartsaydı. ona buna yalakalık mı yapsaydı. kitapta neyse onu yapmış. yani işini. namusuyla, dürüst, doğru, şerefli ve onurlu. ben müslümanım deyip her haltı yiyenlerden değil en azından. ve bu adamın karıncayı bile incittiğini göremezsin. vergisini düzenli öder, kanunlara uyar, çalmaz, yalan söylemez, kimseye bir zararı olmaz. ayrıca sırf dini anlamak içinde kutsal kitapları bile ezbere bilen bir kişi bu. okulunu okumuş dini anlamak o kadar araştırmış etmiş ama genede inanmıyor. inanma zorunluluğu da yok çünkü dinde zorlama olmaz. ve herkesin inancına da saygılıdır. küfür bile ettiğini göremezsin. herkesin kendi tercihi. bir örnek daha vereyim ateist bir dostum vardı hendek operasyonlarında benim hayatımı kurtardı. dört dörtlükte adamdır. çıkıp genelleme yapamazsın ateistler cahil diye. cahil olan müslümanlığın arkasına sığınıp her haltı yiyen kişilerdir bir sürü arkadaşım ve dostum var gül gibi geçiniyoruz sen beceremiyorsan başkalarına iftira atamazsın senin yaptığın nasıl müslümanlık şimdi? insanlığından utan tabi insanlığın varsa dediğim başlık.

     
  5. sözlükte hareketlilik
     
    (Bkz: parti)