Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. ahmet şık

    spoiler

    hdp'den adaylığını doğrulayan ve neden hdp'yi seçtiğini duvar gazetesinden serkan alan'a verdiği mülakatta anlatan gazeteci. ayrıca barış atay'da hdp'den aday adayı olduğunu açıklamıştır. bunlar seçilirse ve meclise girmeyi başarırlarsa meclis bir hayli gergin anlara ev sahipliği yapmaya devam eder. gerginlik bitmez de işte. aksiyonun dozu bir tık artar yani. ama bu önemsizdir. tbmm koruma daire başkanlığında üst düzey yönetimde önemli görevleri üstlendiğim ve yaptığım için bunlar genelde kamera karşısında şov yapar kuliste sarmaş dolaş gezerler. genelev kadınlarının bile bunlardan daha namuslu olduğu ise tarihi bir gerçektir. bana kuliste genel kurulda sergilediği performansı sergileyen adam lazım. var mı yok. ben hiç görmedim göremedim bunları. bu adamlar nerede? belkide bu isimler yapar. tarafları yanlış sadece. selahattin demirtaş mesela muazzam konuşma yapar. diksiyonu ve hitap şekli sakinliği filan muazzamdır. ama tarafı yanlıştır. terör destekçisidir. hoş memlekette pkk ve ya terörle ilişkisi olmayan bir parti de yok ama neyse en yakın mesafede duran gene hdp'dir. ahmet şık'ta aynı durumda bana göre. muhalefeti iyi eyvallah kendisini sever miyim sevmem ama dürüst korkusuz cesur ve merttir. mahkemeye bile kafa tutabilen adam gibi adamdır. hatta yılmaz özdil'in adam kitabında da kendine yer bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. her neyse. sadece seçtiği tarafı yanlış. meclise girebilirse bu iyi olur tabi ki kimseye zararı yok aksine fayda sağlar. sadece tarafı yanlış seçmiş. onu da nedenini açıklıyor zaten. ayrıca siyasette meclisin boks ringine dönmesi pek hoş değil. siyaset bizde öyle. o kadar uluslararası görevde bulundum gelişmiş gelişmemiş bir ton ülke gezdim temasta bulundum konferans verdim bizim millet kadar iki yüzlü başka bir millet görmedim. meclis en net örneği. kamerada şov kuliste sarmaş dolaş. elin memleketinde meclis gündem yokluğundan tatile giriyor bizimkiler kedi köpek gibi bir birini yiyor o da ciddi olsa bari şov yapıyorlar resmen. parayı götür milleti salla. yılmaz özdil'in ittifak yazısını okuyun gayet iyi özetlemiş.

     
  2. abdüllatif şener

    chp'den aday adayı olan ve konya'dan listelere girmeyi başaran siyasetçi.

     
  3. irfan değirmenci

    listelere giremeyen chp milletvekili aday adayı. eski spiker ve sunucu.

     
  4. sözlük atışması

    bir yazarın girdiği entrye bir başka yazarın yine entry girerek cevap vermesi olayıdır. özelden cevap yazmak yerine sözlüğün 8. kuralını çiğnemeyi tercih ederler. başıma sıklıkla gelen durumdur. artık gına gelmiştir. cevap vereceksen özelime yaz arkadaş entry olarak yazınca madalya mı takıyorlar sonra da editör gelip bize ceza kesiyor kuralı çiğneyen karşıdaki ceza alan biz. ne güzel memleket bu tekrar uyarıyorum entryilerime cevap vermek isteyen özelime yazsın bıktırdınız artık kimse kimsenin kalbini kırmaya hakkı yoktur efendi gibi konuşarak anlaşılabilir geçenlerde bir yazarla oldu böyle mesele hemen yazdım özeline güzelce hallettik olması gereken de bu zaten. sözlük forum değil karşılıklı cevap yazmak saçmalık bu tarz kişileri artık dikkate almayıp direkt rapor edeceğim bakalım bana verilen ceza kuralları çiğneyenlere de verilecek mi göreceğiz dediğimdir.

     
  5. osman pamukoğlu

    24 haziran seçimlerinde vatan partisi ve doğu perinçek'i destekleyeceğini açıklayan efsane komutan. ordunun en iyi adamları perinçek'in adamlarından çıkar ve perinçek'in ekibindendir. yani ulusalcıdır. rus yanlısıdır. buna tamamen olmasa da kısmen osman pamukoğlu'da dahil. ne güzel ordumuz var bir kısmını ruslara bir kısmını fetö yani amerikalılara pazarlamışlar. ikisi çatışa çatışa sonuç şuanda ulusalcılar galip. ileri de ne olur bilinmez. ulusalcıların tekrar yargılanma ihtimali de var. hep söyledim gene söylüyorum gerek tsk gerekse egm dışarıdan bakmakla anlaşılabilecek kurumlar değildir. anlamak için içinde olmak ve yaşamak gerekir. dışı sizi içi bizi yakar. hiç bir şey göründüğü gibi değildir dışarıdan bakarsın adamın üstü başı berbat halde küçümser acırsın halbuki üstünü arasan sülaleni satın alacak servete sahiptir. ön yargı insanı bitirir her şeyi bildiğini sandığın an yanılırsın dediğimdir.