Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

eş ile anne arasında denge kurmak

ben gibi yalnızları ilgilendirmeyen konudur. tek geldin tek gebereceksin bilader ne yapacaksın bu dünyada evlenip böyle pislik dolu bir dünyaya çocuk getirip. bırak dünyanın sonu gelsin batsın dünya bitsin rüya dediğim mesele.

18.06.2018 18:01
  1. Recep Tayyip Erdoğan
     
    (Bkz: narsist)(Bkz: diktatör)(Bkz: Diktatör Erdoğan)
  2. dünyanın her yerini vurabilecek füze geliştirdik

    rusya'nın tarihte amerika'ya göre hep bir adım önde olduğunu gösteren açıklamalardan biridir. uzaya ilk canlı gönderen rusya idi. sonra amerika sen misin o deyip insan gönderdi ve rusların geri adım atmasını sağladı. haarp projesi de rusya'ya aitti yani ilk ruslar sistemi kurdu. daha sonra amerika çernobil faciasını yaparak bu sistemi bozdu ve ilerlemeleri durdurdu. daha sonra kendisi çalışmaları başlattı şuan dünyanın en iyi haarp teknolojisine sahipler ki başkasında da yok diye biliyorum dediğimdir.

     
  3. Cemre düştü

    bunlar hep amerikanın oyunları. avrupa bizi kıskanıyor. fetö hava durumunu değiştiren cihaz kullanıyor ondan böyle diyen aktrollerin insanların aklıyla dalga geçtiğini sandığı hava durumu.

     
  4. Recep Tayyip Erdoğan

    yalakaların üşüştüğü ibretlik başlıktır. ne yalakalık yaptınız be az soluklanın utanmasa dünyanın, kainatın ve evrenin yaratıcısı, peygamberdir, tanrıdır diyecekler var aramızda. bu kadar da biatçı olunmaz. sanırsın bunlar böyle yazınca saraya baş danışman olacaklar. siz önce şu sözlükte yazar olmayı başarın önce sonra saraya baş danışman olursunuz. hayaller saraya baş danışman gerçekler sözlükte çaylaklık. komedi burada dediğimdir.

     
  5. bülent ecevit

    akp gibi ülkeyi tarikatlarına kucağına atmayan, amerikaya bir ton laf yapıp buraya gelince süt dökmüş kedi gibi olmayan aksine dünyayı karşısına alıp kıbrıs harekatını başlatan, bob başkanıyım demeyen, okyanus ötesine selam göndermeyen, ben bu makamdayken asla çıkamaz deyip 2 ay sonra terörist dediğini çıkartmayan, din sömürücüsü olmayan, binlerce koruma, lüks makam araçları, bilmem kaç bin odalı sarayda oturmayan adam gibi adam liderdir. sizin taptığınız saraydaki lider ecevit'in tırnağı olamaz dediğimdir.