Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Uzuvlari kesik yavru kopek

spoiler

yılmaz özdil'in bugünkü köşe yazısına taşıdığı vahim olay. yazıyı mutlaka okuyun. benim dediklerimin neredeyse tıpa tıp aynısını yazmış. sadece tüfekle vurulan koyunları atlamış o da olur o kadar.

17.06.2018 03:14
  1. zippo

    ömür boyu garantisi, rüzgarda yanması, kapağını açıp kapattığında yüksek ses çıkartan ve bu sayede tanınması daha etkin olan 1932 yılında kurulmuş çakmak markası. bende koleksiyonu mevcut. bir tanesini de faal kullanıyorum. fitili, benzini, çakmak taşı kısaca bakımı biraz pahalı ama değer çünkü ömür boyu garantisi mevcut. bozuldu mu yolla garantiye kaç kişi kullandı, ne zaman alındı, firma hatası mı yoksa kullanıcı hatasımı hiç birine bakılmaksızın şirket çakmağı alır, tamir eder ya da yenisini gönderir. sadece kargo ücreti size ait. tabi o da biraz masraflı. yani bu ürünü kullanmak için biraz maddi açıdan güçlü olmanız gerek dediğimdir.

     
  2. med-czr

    pis fakirin teki olan yazar. para falan da yok sana sürün. (dil çıkaran emoji)

     
  3. ulaşgkc

    bölge trafik polisine benzer yazar. kibar ve naziktir. kavga, gürültüden uzaktır. mesai arkadaşlarıyla sohbet edip, onlara takılır. işini yapar ve mesai bitince sessizce oradan ayrılır.

     
  4. supporters

    bu sefer övmediğim yazar. ne lan bu her gün her gün. bu sefer ara veriyoruz. git bir tane ekip arabası çevir kimlik sor öyle devam edelim. (dişlek gülümseme)

     
  5. mesut olmak

    türkiye'de gerçekleşmesi mümkün olmayan yaşam biçimi.