Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Sheriff.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

840 entry 31 konu hiç puanı yok
18.06.2018 20:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Her ortamda siyaset konuşup ortamı geren insan

milletvekili olması gereken ama olmayı beceremeyip sağına soluna patlayan vasıfsız kişidir. siyaset pis iştir oy at geç illa siyaset istiyorsan meclise gir ve ya partilerde başkanlık falan yap milleti germe dediğim tiptir.

17.06.2018 21:12
  1. seçim sonucu

    akp'nin hile ve hurda ile kazanması muhtemel olan seçim. kazık dikecek oraya. ölene kadar oturacak o koltukta. o koltuktan inerse olmaz. illa ki oturmalı. hatta ölünce sarayla birlikte gömülmeli. o sarayda gidecek benle öteki tarafa. koltuk, saray, paralar hepsini almam lazım. hepsi hepsi hepsi benim olmalı. türkiye benim olmalı. ben ne dersem o olmalı. ben gibi düşünmeyen herkes yok edilmeli. öldürülmeli. ararım hulisiyi esad gibi karşı çıkanı kan ve şiddetle bastırırım gene de bırakmam o koltuğu. canımı veririm koltuğumu vermem. ben ben ben ben sonsuza kadar ben. ama öyle yağma yok. bir gün bu millet bir çakar o tokatı feleğin şaşar. ama sevinmeye lüzum yok. anca düzenler değişir düzülenler hep aynı kalır. meşhur söz. türkiye iflah olmaz yani en azından yakın gelecekte zor dediğimdir.

     
  2. memurlar.net forumundaki eksi butonu

    spoiler

    #18zc

    duygularıma tercüme olduğu başlık.

    mesela spoilerdeki mesaja bakınız eksi 11 almış. ortada fol yok yumurta yok. en son bölüm editörüne mesaj attım benim tüm mesajlarımı sil ben yokum dedim. yıldım bıktım artık. bu olay düzelmedikçe forumdan uzak sözlüğe yakın duracağım gibi dediğimdir.

     
  3. memurlar.net forumundaki eksi butonu

    gereksizdir. haksız yere bir çok kişi tarafından kullanılmakta ve suistimal edilmektedir. artık editörlerde bıktı bizde bıktık bu keyfi eksi verenlerden. herkese gına geldi ama yönetim kaldırmamakta ısrarcı. artı da eksiyi de kaldır arkadaş bir vasfı var mı yok. o zaman amaç nedir. sözlükte bile beğenmedim butonu kaldırıldı. (ki o da ayrı bir saçmalık ya ikisi kaldırılmalı ya da hiç birine dokunulmamalı ben ikisinin de kalkması taraftarıyım çünkü vasıfsız şimdi diyeceksin ki yazmaya teşvik ediyor hani nerede aktif yazan toplasan 10 kişi yok) haberlerde artı eksi kaldırıldı yorumlarda var ama haberin kendisine eksi ve ya artı verilemiyor. aynı olayın bütün site içerisinde gerçekleşmesini talep ediyorum kaç kere mail gönderdim insan yerine koyup geri dönen bile olmadı. örneğin emniyet forumunda bilgi yazıyorum eksi 7 almış. eksi verilmesi için neden yok ama keyfine eksi veren var. o zaman kim nasıl bilgi paylaşımı yapsın bilgi paylaşımı olmayan forum forum olur mu. hayır. arkadaş sizin amacınız nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz sitenin bir tane düzgün yeri yok sözlük aynı, haberler aynı, forum aynı, anket aynı. bu nasıl bir yönetimdir nasıl bir umursamazlıktır reklamlardan parayı cukkala gerisine dokunma tasarımsal hiç bir şey yok çünkü yazılımcı yok. bir mobil uygulamaları var evlere şenlik böyle rezalet olamaz. 1 yıldızı bile hak etmiyor. yani artık o kadar doldum ki bu konuda diyecek laf kelime bulamıyorum ne desem az hiç bir şeyi hak etmeyen bir yer bir gün en iyileri terk eder buraları o zaman da mumla ararsınız ama iş işten çoktan geçmiş olur dediğimdir.

     
  4. uyandıktan sonraki ilk 10 dakika

    öldükten sonraki ilk 10 dakikaya bedel olan zaman dilimi. kafanı tahtaya vurursun ya. bunda da hayali tahtaya vuruyorsun dediğimdir.

     
  5. Şahsiyet

    cinsel içerikli sahnelerin banshee dizisindeki gibi olmasını isterdim dediğim muazzam dizi. torunumuz jonny sins adayı. (gülücük)